Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Madzik, w ulotce powinno byc napisane jakie nop moze powodowac- ale nie dali mi zadnej ulotki :( Jestem swierza mama i nie znam sie za bardzo, ufam lekarzowi, ze wie co robi. Placicie za szczepionki, czy nie?? Bo teraz zglupialam ze chcialam oszczedzic dziecku wielu ukłuć a jeszcze wyjdzie ze mu krzywde zrobilam:(
Możecie polecić coś konkretnego na ząbkowanie
Kurde, nie szczepiłam jej jeszcze (poza tym co w szpitalu)
Nie szczepiłaś w ogóle poza tymi szpitalnymi po porodzie? Ja już dwie dawki przerobiłam! To można tak późno zaczynać?
Możecie polecić coś konkretnego na ząbkowanieja uzywam DENTINOX, kosztowal chyba kolo 20 zl, amojemu maluchowi pomaga tak po ok. 5-10 minutach. I tez gryzie jak potluczony swoje rece i wszystko inne.
Znowu zapytam o kasze- moj Maks tez czasem kaszle, wczoraj lekarka go osluchala ale nic nie stwierdzila. Wydaje mi sie ze poki nie ma goraczki to nie ma panikowac, moze slina sie krztusi bo mu wieciej tworzy i to dlatego
mojemu maluchowi pomaga tak po ok. 5-10 minutach. I tez gryzie jak potluczony swoje rece i wszystko inne.
dziewczyny czy wychodzicie ze swoimi szkrabami na spacer jak jest wiatr ???
W weekend dam jej spróbować pieczonego jabłka
powoli zaczynam rozszerzać mu dietę
o, ze dziecko zaglada do talerza nie oznacza absolutnie, ze jest gotowe do przyjecia innych pokarmow niz mleko. dziewczyny wasze dzieci maja dopiero 4 miesiace i nie mozna mowic o tym, ze maja dojrzaly system trawienny.
Isiula! Ten smoczek, co poleciłaś, MAM perfect! Jest genialny! I Majka go ciumka
Koncze dzisiaj 4 miesiace :)
Czy Wasze dzieci w wieku Majki też Was tak bacznie obserwują, jak coś przy nich jecie? Majka śledzi wzrokiem każdy ruch mojej ręki i mlaska buzią. A jak przysunę do niej to, co jem, to ona otwiera buźkę, chwyta to w łapki i chce pakować do ust ;p
W weekend dam jej spróbować pieczonego jabłka, ciekawe, jak zareaguje.
Popieram slowa Agunci, w sprawie rozszerzania diety. Dziecko do 6 m-ca nie jest gotowe na zadne rozrzerzanie diety i niewazne czy jest na mm czy na piersi. Jego uklad pokarmowy nie jest gotowy!!!
--
Slini sie bardzo i "gryzie"mocno wiec przypuszczam ze zeby...
Zdecydowanie, absolutnie PO skończonym 6 miesiącu.
Mój ślini się jak buldog dosłownie Niagara śliny, szczególnie jak go spionizuję to wszystko na mnie wypływa
A gryzie wszystko co na drzewo nie ucieka, najlepiej moje palce, gryzaki i gumową żyrafę, ale jeszcze nie wiążę tego z zębami..
a Tadeusz dziś 5 miesięcy kończy aż sobie serniczek upiekłam na tą okazję