Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co do lekarzy, mi się wydaje, że nie trafiłam jeszcze na dobrego pediatrę- ja czuje podobnie, mialam stycznosc z dwoma i jeden mowi aby robic cos innego niz drugi a wydawac by sie moglo ze malu i tak nic nie pomaga. Ja juz jestem zalama to jego twarza, ciagle jakies krostki, czerwone poliki, wysypka na szyji mimo ze niezmienilam proszku od dawna, pieluchy pampers 3 uzywam juz ponad miesiac, a nawet poltora.. Mam normalnie depreche ze nie umiem pomoc wlasnemu dziecku :(
A czytalyscie te artykuly, ktore zalinkowalam wczesniej po ang. i po polsku? Ciekawa bylabym, co o tym sadzicie.
Nasze mamy byly indoktrynowane do karmienia mm i wyrosly im jednak zdrowe corki, ktore robia ze swoimi dziecmi zupelnie inaczej :-) Ciekawe, jakie zalecenia beda, jak nam sie wnuki pojawia...
Isiula - a nie jest dziwne to, ze pojawił sie dopiero po około 2 miesiącach po szczepieniu?
A moze to nie proszek? A uzywacie jakis plyn do plukania?
Z proszkow moge polecic Dzidzius.
Ja piorę w białym jeleniu od niedawna. A zmieniłam z płynu do prania loveli.
DII a nie zmieniliście ostatnio pieluch ? bo u nas się to pojawiło w momencie, kiedy zmieniliśmy PAMPERSY 2 na PAMPERSY 3
Dii, my mielismy taka wysypke prawdopodobnie po cytrusach albo pralka zle wyplukala ubrania
Dii spróbuj zmienić ten proszek, znajoma pediatra mówiła mi że lovela często uczula, może to to
madziauk: Isiula - a nie jest dziwne to, ze pojawił sie dopiero po około 2 miesiącach po szczepieniu?
Szczerze to nie wiem, u nas jakoś szybciej się pojawił. Niestety nie pamiętam dokładnie po jakim czasie..
9 godzin bez pobudki na mleko!
Kierowałam się tym, że mały jadł cycka co 1,5godz, czasami co godzinę odkąd skończył 3 mce
Mój Jasiek wciąż często je, co ok 1,5-2h a w nocy nawt co godzinę. Nie wiem co z tym zrobić, toż to przegięcie
wypija 80 -100 ml- a to nie za duzo na jeden raz?? ja mojemu daje 50 i niewiem czy nie za duzo.. ile moge mu dawac "na raz"?
dlaczego za dużo?- bo mi kolezanka mowila ze herbatki mam dawac ze 30-40 ml miedzy posilkami bo ona ma napoic a nie zastepowac jedzenia.. wiec juz zglupialam, bo czasem mi sie tez wydaje ze on chce pic a nie jesc, bo zeby co 1,5 h wolac??