Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zauważyłam również że bardzo często takie wiszenie i rzucanie przy cycu było spowodowane tym że jej chciało się pić a nie zawsze chciała moje mleko.- to moze u mnie tez tak jest?? On sie czesto rzuca przy cycku i zachowuje jakbym go zmuszala...
A jakie herbatki dajecie? Ja jeszcze nic Kacprowi za bardzo poza mm nie dawałam.- zwykla rumiankowa, od 1 miesiaca. Napisane na puszce. Jakos wody nie chcial nigdy ;)

Jak to u Was jest?- po kazdym jedzeniu 15-20 minut, w nocy pobudka ze 3 razy

[/url
... Wścieka się jak go przykrywam kołderką, jak się przekręci na brzuszek i nie może wtedy tak spać.. Chyba zapodam mu dziś pierwszy raz mm, może będzie spał spokojniej, jak sądzicie? Oczy mam jak królik, ledwo żyję....

W ogole dzis Karolek znowu przespal nam od 20 do 6:40 rano, jednym ciagiem. Nic mu sie nie stanie od takiego dlugiego snu?
Moja też tak śpi, czasem idzie spać o 16, ok 22 karmię ją (budzę) i po chwili dalej śpi, do 6-7. Wczoraj pożarła 250ml (!!!) między 19a20:30 (licząc tylko wodę, a nie cały płyn) i poszła spać. Obudziliśmy ją o 23, ale tylko oczyścić nos, bo ma katar- nawet nie próbowaliśmy jej już karmić i w zasadzie tylko trochę oczy otwierała
Spała do 6,zjadła 150ml i spała dalej ze mną do 9
(no chyba, ze odczyn alergiczny wychodzi po dłuższym czasie!) ale dzisiaj zjadłam tez jedno ciacho od męża na Dzień Kobiet,
Moja Michalinka nauczyła się piszczeć... i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, ze Jej piski są tak przeraźliwe i mocne, jakby ją katowano :)
Ciasto mnie tez intryguje czy po mm byloby lepiej.

Mamy pierwszego ząbkagratuluje

Ufff... Ale co to było? Jeden wielki (za przeproszeniem) glut, jakby białko jajka. Odczekałam i go przebrałam. Za chwilę powtórka, ale bardzo wodnista, jakbym żółty sok wylała w pieluszkę. To chyba ta zupa ogórkowa, chociaż pewności nie mam...
)

ja bywam tak przemeczona, ze jak biore w nocy Mala do karmienia, a karmię na siedząco, to przysypiam. Kiedy mała zje, odkładam Ją ledwo żywa i klade sie, po czym od razu zasypiam... Po chwili zrywam się spanikowana, bo zapominam, że odlozylam Misię a mi się wydaje, że zasnęłam podczas karmienia i Ją upuściłam :/ oczywiscie zaglądam do łòżeczka, widzę śpiąca Michaline, więc kłade sie spokojna spac...
Majka właśnie wydoiła 180ml herbatki- Maks dzisiaj wytrabil 100 ml na raz,... bylam w szoku, ale dzieki temu jakos dajemy rade miedzy posilkami. W srode szczepienie wiec zobacze czy prawidlowo na wadze przybiera.
próbuj jednak zasypiać z małym w dzień,- u mnie nie ma szans, maly przewaznie spi 15-20 minut, a jak juz i ja prubowalam sie polozyc to On zawsze to czul i sie budzil he he

Może jest już gotowy i powinnam spróbować...? Tylko od czego zacząć? A może warto się wstrzymać? Nie wiem już sama...
częste kupki ze śluzem i podejrzewam ząbki,ale nie widzę by dziąsełka były jakieś rozpulchnione
[/url]
[/url]Hej dziewczyny,witaj :)

;
;
;
;Ulcia, jak Ci idzie usypianie Martynki..? Wciąż Ci kibicuje
przez cały dzien spała tylko 30 min (jedyna drzemka w ciagu całego dnia - przypominam, ze wstaje o 5 rano!) i to też na cycu bo już nie wytrzymywałam tego całodziennego marudzenia - ona po prostu NIE UMIE spać inaczej! A konsekwentna małpa jest do bólu..... Płacze, marudzi, trze cozka, ziewa, jest neiprzytomna (leje sie przez ręće) a inaczej nie zaśnie jak tylko na cycu!

ja ciagle nie rezygnuję z nauk

Więc zasypiał mi długo, długo na rękach, potem jakoś sam się przestawił i zasypia mi na kolanach ( mogę już siedzieć, nie muszę chodzić ), a właściwie, to na tych kolanach tylko się zmula, zasypia w zasadzie sam, odłożony do łóżeczka. I tak małymi kroczkami mam nadzieję, że w okolicach roczku w końcu będzie zasypiał całkiem sam! 

) bardziej niż wieczorem i ewidentnie winne są temu gazy. Wygląda to tak, że F zaczyna płakać, gdy boli go brzuch. Taki atak trwa chwilę - zazwyczaj kilka minut i przechodzi. Wtedy dziecko się uspakaja. A po chwili znowu go łapie... I tak przez kilka godzin.