Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zauważyłam również że bardzo często takie wiszenie i rzucanie przy cycu było spowodowane tym że jej chciało się pić a nie zawsze chciała moje mleko.- to moze u mnie tez tak jest?? On sie czesto rzuca przy cycku i zachowuje jakbym go zmuszala...
A jakie herbatki dajecie? Ja jeszcze nic Kacprowi za bardzo poza mm nie dawałam.- zwykla rumiankowa, od 1 miesiaca. Napisane na puszce. Jakos wody nie chcial nigdy ;)
Jak to u Was jest?- po kazdym jedzeniu 15-20 minut, w nocy pobudka ze 3 razy
W ogole dzis Karolek znowu przespal nam od 20 do 6:40 rano, jednym ciagiem. Nic mu sie nie stanie od takiego dlugiego snu?
Moja Michalinka nauczyła się piszczeć... i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, ze Jej piski są tak przeraźliwe i mocne, jakby ją katowano :)
Ciasto mnie tez intryguje czy po mm byloby lepiej.
Mamy pierwszego ząbkagratuluje
ja bywam tak przemeczona, ze jak biore w nocy Mala do karmienia, a karmię na siedząco, to przysypiam. Kiedy mała zje, odkładam Ją ledwo żywa i klade sie, po czym od razu zasypiam... Po chwili zrywam się spanikowana, bo zapominam, że odlozylam Misię a mi się wydaje, że zasnęłam podczas karmienia i Ją upuściłam :/ oczywiscie zaglądam do łòżeczka, widzę śpiąca Michaline, więc kłade sie spokojna spac...
Majka właśnie wydoiła 180ml herbatki- Maks dzisiaj wytrabil 100 ml na raz,... bylam w szoku, ale dzieki temu jakos dajemy rade miedzy posilkami. W srode szczepienie wiec zobacze czy prawidlowo na wadze przybiera.
próbuj jednak zasypiać z małym w dzień,- u mnie nie ma szans, maly przewaznie spi 15-20 minut, a jak juz i ja prubowalam sie polozyc to On zawsze to czul i sie budzil he he
częste kupki ze śluzem i podejrzewam ząbki,ale nie widzę by dziąsełka były jakieś rozpulchnione
Hej dziewczyny,witaj :)
Ulcia, jak Ci idzie usypianie Martynki..? Wciąż Ci kibicuje
ja ciagle nie rezygnuję z nauk