Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Olenka79: strzelające kupy
A jakie to?
Strzelające kupy to tak jak szczekający kaszel - niestety, pierwsze spotkanie z nimi wskazuje, że określenie doskonale opisuje rzeczywistość..
jak go nauczyc usypiania samemu i w lozeczku?
u nas ze smoczkiem jest o tyle problem ze maly jak zasypia to go wypuszcza i budzi sie z placzem i tak jest w kolko- np Maks ma podobnie i wkladam do skutku a w koncu zasypia :)
Dziewczyny, czy strzelające kupy mogą być objawem alergii na nabiał- u mnie objawem alergi na mleko bylo szorstkawe czolo, lekarka od razu jak tylko go zobaczyla wiedziala ze bedzie alergik. - ja jem wszystko (procz mleka i potraw z mleka oraz potraw wzdymajacych) i maly nie ma kolek. Mial moze kilka razy i odstawilam kawe rozpuszczalna, zastepujac ja inka i przeszlo, wiec to raczej nie od jedzenia.
ja na początku jadłam prawie wszystko, oprócz smażonego, a teraz jestem na ścisłej diecie, ze względu na kolki Franka
Same strzelajace kupy raczej nie sa oznaka alergiii... najczesciej sa to kupy zielone, strzelajace, pieniste, wzdecia, bole brzucha, wysypka glownie ma twarzy za uszkami w zgieciach kolan, lokci, rumien na policzkach plus szorstka skora....
chilli małemu nie przypasowało
U nas też kanalik zatkany
Może głupie pytanie, ale czym w zasadzie to się objawia?
Kacperek ma czasem malutką ropkę na prawym oczku. Czy to coś znaczy czy po prostu fizjologia?
chyba bym sie wykonczyla na samym gotowanym.- jadlam dwa miesiace (cukrzyca ciazowa), odliczalam do porodu bo potem moglam schabowego w koncu ha ha
Słyszałam też,że polecają proszki z nazwą na opakowaniu Sensitive także dobre dla dzieci,ale nie sprawdzałam także nie powiem.