Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ciastoMiłości - a gdzie mozna kupic lub ściagnąc tą książkę? jakbys mi podesłała linka albo tu albo na priv byłabym wdzieczna, chetnie tez bym ja przeczytała
possie pierś od niechcenia z 2 minuty i zasypia. Biorę ją jak tylko zakwęka. Moze to rzeczywiście błąd. Dziękuję Ci kobieto!!!
--
Co do TV...
Bez niego jest mi tak jakoś pusto i za cicho...
A teraz tv jest już dla niej czymś normalnym i owszem zerknie od czasu do czasu, ale nie robię z tego żadnego problemu, bo ona tylko 'zawiesi wzrok' na jakiejś reklamie i dalej wraca do swojej zabawy ;)
powiem szczerze - widok mojego dziecka gapiacego sie nieruchomo w ekran jakby swiat sie zatrzymal, za bardzo dziala mi na nerwy
Czasami mam wrazenie, ze lepiej nie pisac tutaj prawdy tylko to, co niektore mamy chca przeczytac. Nie bede juz wiecej brala udzialu w tego typu dyskusjach bo mi szkoda nerwow na tlumaczenie swoich zachowan wobec dziecka, ktoremu nieba bym przychylila...
czy takie sa zalozenia funkcjonowania forum i otwartych dyskusji? Nie wydaje mi sie...
I to chyba nie wynika z tego, że nie wszystkie mamy takie samo podejście i nie zgadzamy się ze zdaniem innej osoby - bo to wręcz zdrowe i normalne, ale często ton dyskusji, napastliwość czasem idąca zbyt daleko w argumentacji powoduje, że faktycznie człowiek musi udawadniać, że "nie jest wielbłądem".
warto nad tym popracować, bo wymiana poglądów, zdań, spostrzeżeń itp jest solą funkcjonowania w internecie, na forum.
Ja sobie bardzo cenię zdanie - a zwłaszcza odmienne - innych. Poszerzam w ten sposób swoją perspektywę postrzegania problemu.
W pełni się zgadzam z tym, co napisałaś. Tyle, że akurat tym razem to wyglądało inaczej i powiedziałabym raczej, że bardziej napastliwa była druga strona dyskusji
Ja to jestem pełen luz
Spróbujcie nie podawać dziecku piersi o każdej porze w nocy lub przeczytajcie tą książkę
i rzeczywiście, possie pierś od niechcenia z 2 minuty i zasypia.moze sprubujesz tez z herbatka???
ale dziś u Nas pięknie słonko świeci- tez chce slonce , u nas zimno
Dziewczyny chyba mamy zębola, dopiero w fazie wyżynania, bo widzę białą kropeczkę - lewa dolna jedynka.
jak bdać o tego zębucha? Czym czyścić? Szczoteczki? Pasty? Co polecacie?
ak samo kiedyś była rozmowa,że 6 miesięczne dziecko nie boi się obcych,bo już takie jest i zostanie. Ja to zawsze w myślach sobie mówię poczekamy,zobaczymy.
Więc ,jeśli chodzi o mnie to tylko staram się przekazać swoje doświadczenia jak było i jak jest.Co nie znaczy,że porównuję swoje dziecko do innych. Bzdura. Nigdy bym nie powiedziała,że są to riposty,albo chęć obrażenia.
Nie ostatni, u moich ciągle nic się nie dzieje w tym temacie. Gosiak chyba się zawstydził, że ostatni bezzębny Mohikanin .
Pampersy "3" śmierdzą jak wściekłe Ciągle mam wrażenie, że są całe zasikane, nawet tuż po zmianiewiec nie tylko ja???