Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
przyzwyczajałam moją 7-latkę już od niemowlaka, efekt taki, że nie pójdzie spać jeśli jej bajek na noc nie przeczytam, uwielbia wszelkiego rodzaju książki,
Pod koniec miesiąca ma być 17 St- oj jak zazdroszcze... a co do tego kiedy dzieci zaczynaja mowic to chyba czytanie niewiele ma wspolnego. Moja kolezanka ma dwoje dzieci.. corka zaczela mowic grubo po skonczeniu 3 lat a synek jak mial 1,5. A zajmowala sie nimi tak samo.No chyba ze mlodszy podlapal od starszej siostrzyczki :)
nie wiesz co stracilas (chociaz nie jest powiedziane, ze sie nie odmieni)
nie wiesz co stracilas (chociaz nie jest powiedziane, ze sie nie odmieni)
Chodzi mi o takie chodzenie i bujanie żeby w końcu zasnął czy też, że zawsze muszą to być ręce bo inaczej nie zaśnie. Bo podczas karmienia czy trzymania na rękach zasnął nie raz.
Nie odczuwam, żebym coś straciła bo lubi się przytulać do mojego biustu i tak zasnąć, a ja go w tedy nie odkładam.
No i nie uważam, że straciłam coś z tego powodu. Przecież bliskość to nie tylko moment usypiania, to też karmienie, przytulanie, zabawy, noszenie na rękach, w chuście.
oczywiscie, prosze sie nie oburzac i nie brac wszystkiego co czytacie zbyt powaznie - na koncu mojej wypowiedzi wstawilam "", co oznacza wypowiedz w tonie zartobliwym, pewnie nie zwrocilyscie na to uwagi.