Muszę się pochwalić, że Bastkowi wychodzi pierwszy ząbek. Już go widać i czuć pod palcem, ale jeszcze się cały nie "wykluł". Jak tylko to nastąpi wrzucę fotę
Izunia pytałaś czy Tosia siedzi jak ją posadzę to siedzi sama chwilę a potem bach na bok, chociaż już ma dłuższe momenty ale tak jak ty nie nadużywam...
Aga trafiony zatopiony!!! Myślałam że ją uduszę ale to chyba przez te gorne jedynki prawie na wyloci... jak na razie śpi zobaczymy jaka będzie nocka...
qrka tyle tego naprodukowałyscie ze zapomniałam co miałam napisac:D teraz mi sie przypomniało:)
Wyderko przykro mi ale nie rowiesnice ;) ja rocznik 85;) ale prawie prawie;) szkoda jeszcze ze nie jestes z moich okolic ;)
a wogole to moje dziecie było starsznie nie do wytrzymania wsiciekał sie przy kazdej nadazajacej okazji na brzusiu nie na siedzaco nie :( nawet ulubione zabawki nie bawiły :( dopiero pod wieczor przez przypadek dowiedzialam sie o co małemu chodzi ;) chciałam go posadzic na ziemie po raz ktorys ale mi sie nie udało bo zesztywniał i chciał stac ;) podtrzymałam go chwile pod paszkami a ten skubaniec maly roki kroki do przodu raz jedna raz druga ;)podtrzymywany przeszedł kawałeczek ale choc był przemega szczesliwy to musiałam mu ta przyjemnosc odebrac bo jeszcze ciutke za mały ;)
Inez gratulacje pierwszego ząbka Ania Krzysio ładną ma wagę Dziewczyny muszę wam sprostować - moim chłopakom nie wyszły górne jedynki a górne dwójki ... Myślałam, że one jakoś się "zstąpią" hehe ale wychodziłaby zbytnio duża "szpara" między ząbkami - głuptas ze mnie a M mnie uświadomił ... "Izunia a nie są to czasami dwójki ??" NO i mamy dwa hipopotamy albo jak wolicie wampirki hihi
No Dziewuszki, mam info, że Harpijka urodziła Kamilka 3600g i 58 cm długości i 10pkt :)))) Oczywiście gratulacje od naszej Trójki No i gratulacje dzielna Mamusiu Fiufiu Tobie i Wam również gratulujemy ślicznej córeczki Majeczki Ależ dziś jest piękny dzień, urodziło nam się dwoje cudownych dzieciaczków, uściski i buziaczki
Magg z tym spaniem w dzien to Krzys ma podobnie - 3 drzemki po 15-20min. wczoraj juz w akcie desperacji zatopilam sie w wygodnym fotelu u tesciow wtulil sie we mnie i przespal 45min. najlepiej spi na spacerze bo nawet do godziny... ale ogolnie to chyba mu szkoda czasu na spanie bo widze ze oczy mu sie zamykaja a on sie straaaasznie broni.
AniaM czasami bywa lepiej z tym spaniem.... miałam nadzieję że jak tak mało spała w dzień to w nocy pośpi.. budziła sie 5 razy juz nie mam na nią sposobu.... nie wiem co robić kiedy ja się wyśpię
U nas dziś piękna pogoda słońce świeci, Tosia teraz śpi ( a za ścianą wiercą ) wstanie to na dwór pójdziemy i po Franka. M mi wrocil w nocy ... a teraz śpi
Magg- ja u hani zauważylam dziwna prawidlowosc- jezeli dobtrze spi w dzien to i dobrze spi w nocy, a jezeli w dzien lipa to wiem,ze czeste pobudki mnie czekają
AniaM - Oliwcia teraz waży 8.850 kg i ma już 76 cm. Duża z niej kobietka po tatusiu (2 m), zresztą mamusia też nie jest mała( 174cm). Myślę, że na roczek też potroi wagę!