Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
MisiaBella - Mamy na recepte wypisany Nutramigen, wiem,że dzieci nie bardzo lubia to mleko bo smierdzi, i kupki po nim sa brzydkie,- ja mam to mleko i pierwszego dnia niechcial wogoleale na drugi juz wypil ze smakiem wiec nie ma strachu :)Ale ja mojemu daje sporadycznie.
robię tym OCTENISEPT ale nic nie daje mogłam robić zwykłym spirytusem rozrobionym
bo jak zapytała, czy przekręca się z plecków na brzuch to powiedziałam, ze tak, ale z pomocą. A z brzucha na plecki? Kiedyś. Teraz przestał. W takim razie mamy dużo ćwiczyć.
siadła sama jak była na to gotowa a była gotowa dość późno [tzn porównując do innych dzieciaków] bo miała 9 mscy i tydzień
A sadzałaś Ninkę wcześniej niż sama usiadła chociaż na chwilkę ?
A sadzałaś Ninkę wcześniej niż sama usiadła chociaż na chwilkę ?
wrócę do siusiaków, o których pisałam. Co z tym strumieniem i o co mogło chodzić lekarce?
ja synka nie mam ale może jej chodziło o to, że mu zarasta napletek i może mieć problem z sikaniem ?
w sensie, że będzie mu się robił taki balonik a siuśki będą wypływać cieniutkim strumieniem
ale z tego co kiedyś tu czytałam to napletków się nie naciąga tylko zostawia w spokoju, mimo że wielu lekarzy sugeruje inaczej
może o to jej chodziło ?
My byliśmy dzisiaj na bilansie 7miesięczniaków.
była gotowa dość późno [tzn porównując do innych dzieciaków] bo miała 9 mscy i tydzień