Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A w ogóle to mała strasznie zadziera głowę jak leży na plecach, tak jakby chciała się podnieść, to jest normalne?- tak, Maks tez tak robi, glowa z lopatkami i nozki z pupcia, wyglada jak mala lodeczka :)
A w ogóle to mała strasznie zadziera głowę jak leży na plecach, tak jakby chciała się podnieść, to jest normalne?
- tak, Maks tez tak robi, glowa z lopatkami i nozki z pupcia, wyglada jak mala lodeczka :)
--
A co do katarku to to może być poporodowe. U nas tak było właśnie, że cały czas małej coś rzęziło i ja jeż ciągnęłam fridą z noska, a neonatolog powiedziała żeby absolutnie nic nie wyciągać tylko wpuszczać sól fizjologiczną do noska, a mała sama wykicha.
jej łóżeczko jest postawione przy długim boku naszego łóżka więc mogłam się położyć i się widziałyśmy i mogłyśmy trzymać
teraz zaśnie tylko jak ma pieluszkę na głowie i niczego nie widzi.
Reke pod pupe i tak zmieniamy pieluche
skąd tyle wydzieliny w tak małym nosku??
co do kataru to mu ściągam gruszką, jest wielki płacz, aż mi łzy lecą i serce się kroi ale takie gluty mu wyciągnęłam, że szok
A my dzisiaj zaliczyliśmy 5 kup, 4 rano jedna po drugiej w odstępach 30-minutowych nie wiem dlaczego (?)
A może to była jedna duża, którą robił na raty?
mam do was pytanie - jaka butelke polecacie do karmienia przy karmieniu piersia? bo od kwietnia raz w tygodniu bede musiala podawac mleko z butelki mlodemu, czasem 2 razy w tygodniu bo bede musiala na 3 g popoludniami wyjsc. czy uwazacie ze ta butelka medeli calma jest rzeczywiscie warta swojej ceny? i jest skuteczna? mam butelke lovi aktywne ssanie ponoc z tym nowym smoczkiem co nie zaburza odruchu ale moze lepsza bylaby ta calma, co sadzicie? jakie butelki uzywacie łącznie z karmieniem piersia? mozliwe ze od maja bede chciala 1 posilek dziennie dawac mu z butelki wiec musze miec taka "najbezpieczniejsza". bede wdzieczna za opinie
Dziewczyny, mam pytanie, czy wy brałyście jeszcze po urodzeniu maluszków witaminy? Te same co w ciąży. Pisze że są dla kobiet od 13 tygodnia i dla matek karmiących. Czyli chyba tak, a jak tak to jak długo?? Bo nie wiem, czy mam kupować nowy blister.