Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Igisowa, a jak Tobie idzie rozkręcanie laktacji?
do kiedy przewijałyście na przewijaku?
Ale wam dobrze, u nas kupa nawet do 6 dziennie i czasem zdążę przewinąć bo wydaje mi się że już nie zrobi a za 10 minut słyszę, że znowu jest
Dii ja też smarowałam małej główkę maścią cholesterolową z hydrokortizonem robioną na zamówienie i też jestem zachwycona po dwóch posmarowaniach nie ma żadnego suchego miejsca na główce.
kasia a masz skład tej maści? Jaka jest zawartość hydrokortizonu?
do kiedy przewijałyście na przewijaku?
A pod koniec kwietnia powinno być już ciepło,
a materacyk w łóżeczku obniżyliśmy na poziom środkowy
A ja mam pytanie co do tych skoków rozwojowych dziecka, bo mam wrażenie że Toska ma tak jak by skok ale ten separacyjny i to chyba za wcześnie. Objawia się to np tym że wcześniej spokojnie zostawala z M a ja szlam np pod prysznic a teraz znikne tylko z pola widzenia i jest ryk, wystarczy że M Przyjdzie z nią do łazienki i mnie zobaczy i uśmiech od ucha do ucha jak by nigdy nie płakała. Zaczyna być nieufna jeśli chodzi o dziadków których widzi raz w tygodniu.
Dii: Oby bo 21 kwietnia się chrzcimy
My też i liczę na piękne słońce
--
To witam w klubie - u nas dzisiaj już poszły 4 pieluchy
Dii: Oby bo 21 kwietnia się chrzcimy
My też i liczę na piękne słońce
My też 21 kwietnia
21 kwietnia - fajna data na chrzciny ;) Moje urodziny
Co ja się tak późno obudziłam z tymi chrzcinami?!
także po mojemu im dziecko starsze/bardziej kumate tym lepiej
Zależy jakie dziecko. Ja się cieszę, że chrzciłam młodego jak miał 4 miesięcy. Był okazem spokoju. Przespał całą mszę grzecznie, nie bał się obcych itp za to teraz gdy jedzie w nowe miejsce, widzi nowe twarze to drze się okropnie. Nie sądzę, żeby nam usiedział w ławce tak jak to zrobił 3 miesiące temu tzn przeleżał. Obok siedziała para i chrzciła dziewczynkę w wieku Dominika około 6,7 miesięcy może miała wtedy i cały czas płakała musieli wychodzić z nią ciągle albo czymś ją zajmować. Także, ten tego...zależy wszystko od okazu jaki się nam trafi
I my kupowaliśmy 3w1 więc czeka schowana.tez taki mam
kurcze ale wasze dzieciaczki są młodsze... Co ja się tak późno obudziłam z tymi chrzcinami?!- moj mial rowno 2mi byl mega grzeczny, troche na samych chrzcinach sie denerwowal ale cala msze spal