Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

- koszula mogłaby się szybko ściągać i ciężko by było z poprawianiem...

A na chrzcie bierze dziecko na ręce i podnosi do góry - jak na Królu Lwie

mamy przyjść za 6 tygodni, zapytałam się czemu tak szybko miałam przyjść z Leszkiem lekarz odp, że im szybciej tym lepiej..
mam nadzieje, że pomoże lepiej niż gruszka...
Ale super, jestem fanką Króla Lwa.. Gdzie braliście ślub?

Dii a jak długo zamierzasz karmić piersią?

Więc tak jak i Ty! Ok. Poczytam sobie. Dzięki
pisząc do eksperta z bobovity Pani mi odpowiedziała, że chlebek dopiero po 8 albo 9 miesiącu

no co ty! Lepiej nawilż solą fizjologiczną i mała albo wykicha albo w końcu uda ci się gruszką wydmuchać. Ale koniecznie sól fizjologiczna! Pomoże
od skończonego 5 miesiąca czyli tydzień temu powinnaś zacząć :)
Dii dzięki zapomniałam że mam tą sól fizjologiczną sprubuje

Dla dzieci na tradycyjnych schematach żywieniowych może tak, ale jeśli ktoś chce wprowadzić BLW, to chlebek ( tak samo jak wszystko inne, bo dziecko je to samo co rodzice ) podaje się od razu, mniej więcej po 6 miesiącu.

), ale nie da się tego robić do końca życia, no nie? Warto jest trzymać się schematów żywieniowych, o ile podchodzi się do nich z dystansem i nie zaczyna przejmować, że dzieci nagle nie jedzą tyle, ile powinny, nie chcą jeść tego, czy tamtego. Nie jestem specjalistką od blw, moja córeczka miała dietę rozszerzaną tradycyjnie, ale z tego co czytałam (a byłam rzeczywiście zainteresowana) i przy blw są pewne ograniczenia. Jeżeli się mylę - poprawcie mnie:-)
Ciągle siedzę na ebayu i poluję na perełki, albo latam po sklepach. Dopieero co kupiłam Majce 2 kiecuszki w Zarze, 2 koszule, leginsy i czape w h&m, śpiochy w mothercare i nexcie, a już biduję na 3 aukcjach i obserwuję chyba ponad 10 innych!
eM mnie ubije

Narazie na 0,5 cm., ale zawsze coś. Mało widoczne są, bo nam blondynek rośnie, ale jeszcze trochę i irokeza będziemy stawiać

będziemy razem uczestnić w zajęciach
A myślałam, że to niemożliwe..