Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Isiula - ale chyba nie podczas prania???

czasami się zastanawiam skąd to ?
ale robię takie ćwiczenia, że łapie za nóżki i przyciągam do brzuszka robiąc okręgi
to będę dawać wodę samą bez glukozy, Sushi karmię piersią 
czy to na pewno AZS czy nie jakaś bakteria...- a masz zdiagnozowane?? U mnie tez bylo podejrzenie ale masc pomogla i nie mial do konca takich objawow. A na dermatologa ile czekasz?? bo ja 3 tygodnie na wizyte

fenistil w kropelkach
to tak w nawiązaniu do postu ze stron poprzednich, gdzie taki strój Ci odradzano
bo niech nic nie pije...Jak jest na piersi to nie musisz niczym go dopajać. Mleko wystarczy.
szukam towarzyszki na wspólne spacery najlepiej kogos z nowej huty w krakowie

o to, ze później, jak np. mama musi wrócić do pracy, albo gdzieś wyjść, to często zdarza się, że dzieciaczki nie chcą pić z butli, a tak to przynajmniej są już trochę oswojone.

. Jak go kapac z ta gula zaropiala, by nie plakal i nie siusial? Az mi sie serce kraje, a kapac go przeciez trzeba.
Bo dzidziuś nam wtedy marznie... Może w wanience polewaj go częściej wodą, żeby nie marzł. No nie wiem...
madziauk - ja słyszałam, że taka ropka może się robić i nie należy jej w ogóle ruszać ani za bardzo moczyć, bo dłużej się będzie utrzymywać.
ale jak jej daję 2x dziennie mm to wypija max 120ml- moj maly pije raz dziennie i max 90 ml, moze raz mu sie zdarzylo 120 ml