Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas jest problem z samodzielnym zaśnięciem, mała często usypia na rękach a później jest odkładana do łóżeczka czy też bujaka.
A mama oczy na zapalkach...
I mija chwila, zanim się uspokoi, tak jakby płakała przez sen i budziła się po chwili :(Maks tak ma po pierwszym przebudzeniu, uspokaja go cycus, widac z glodu sie budzi malutek.
Tez spi juz od 20:00, pewnie kolo 4-5 rano bedzie pobudka na mlek- zazdroszcze... Maks zasypia kolo 20; potem 23, 2, 5 sa podubki na jedzenie a w miedzyczasie sie budzi od tak bo smoczek mu wypadl, wiec nawet nie zlicze ile razy wstaje w nocy do niego. Czasem pospimy ogolnie do 7 a raz na jakis czas sie zdarzy do 8=9, zalezy kiedy je bo nie ma uregulowanych por. A spanie w dzien to marzenia bo Maks spi maksymalnie 15-25 minut 3-4 razy dziennie, wiec nie jestem w stanie sie polozyc bo akurat pranie trzeba powiesic albo obiadek nastawic he he
jak ja Ci zazdroszczę,moja po całym łóżku na golaska śmiga.Czasem pomaga jak śpiewam,leży i słucha
Gorzej, jak ktoś nie umie spać w dzień- ja np. nie umiem od co najmniej 24lat (a mam 25)
zkoda, że moja teściowa nie podziela tej opinii
Nie,ale jak w pierwszych dniach po moim powrocie ze szpitala wprowadziła atmosferę generalnych porządków, to podziękowałam za współpracę.
Ehhh, mój książę pospal 38min i koniec drzemki. Jak ja bym chciała by chociaż jedna drzemke w ciagu dnia miał taka 2-3 godzinna.- tez bym chciala
Ulcia- o matko!!! Jak Ty funkcjonujesz? A kiedy wracasz do pracy?
A mama oczy na zapalkach...
A oczy mam już na belki,a nie na zapałki
Swego czasu zmiana pieluszki u Wojtka byla takim ganianiem, o jakim piszecie.
Teraz pada hasło "połóż się" i dziecko sie kladzie. Potem pada haslo "dupka do góry" i dziecko nogi podnosi,Ale to tylko wtedy, gdy ja pieluszke zmieniam.
Dziewczyny kiedy można dziecku podać kompot domowy np. z jabłek?
A jecie lody?? bo mam wielką ochotę ale boję się, że jak zjem to Leszek kolki będzie miał