Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i od kiedy Wasze dzidzie zaczęły przesypiać całe noce??- te na butli od urodzenia ponoc przesypiaja duzo, ale na piersi jest kicha dlugo dlugo he he
A kiedy zaczęłyście obcinać paznokcie?? i od kiedy Wasze dzidzie zaczęły przesypiać całe noce??
a u nog podobnie Dii, po dluugim czasie
3) ma duze to ciemiaczko 7cm na 7cm ( prawidlowo napiete)
niby nie można sadzać dziecka (w tym wieku) ale Kacper siedzi sztywno i jak go na chwilkę puściłam to kilka sekund wytrzymał. Wiem, ze tak nie powinno się robić, ale chodzi mi tu o rozszerzanie diety. Dopiero, jak dziecko siedzi mogę mu wprowadzić BLW. Czy są ogólnie na to jakieś ćwiczenia? Nauka siadania czy coś w tym stylu?
moj synek tydzien mial jak zaczal sypiac 6g ciagiem i potem 3g, teraz zdarzy mu sie nawet 7 przespac, ani razu nie mialam nocki zeby budzil sie wiecej jak 2 razy wiec to nie ma reguly. polecam karmic dziecko 30min przed kapiela i potem po kapieli przed spaniem czyli odstep miedzy karmieniami 1g-1,5g zeby sie najadl przed snem, u nas to dziala.- niechce cie martwicale ja tak mialam okolo 2 miesiace a potem budzenie co 3 h z zegarkiem w reku. A karmic co 1,5 h nie daje rady bomaly jak niechce to nie zje, juz to przerabialam, predzej wczesniej spac pojdzie niz zje kolacje ;)
po urodzeniu - 35cm. Teraz ma 44cm, pediatra powiedziala, ze duzo urosla.
Choć np ja zastanawiam się nad szybkością rośnięcia na długość mojego syna. Urodził się 55cm, a teraz ma już 66cm (Maja tyle miała dopiero pod koniec 6 miesiąca - niesamowite jak dzieci po tych samych rodzicach różnie rosną)
, to chyba się nie muszę martwić co ?