Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ci to trenowali matki cierpliwość, nie?
Mój Adaś usiadł sam jakieś 3 dni temu, czworaki zaczął 2 dni temu, ale to było dwa razy po kilka kroczków i dalej cisza - woli pełzać.
A my jesteśmy po echu serduszka - wszystko jest w porządku!- to sie bardzo ciesze :)
klocuś waży 8,270- nasze maluchy w podobnym wieku a moj wazy 6500, dzisiaj byl na wadzie ;)
Kacper obudził się o 7:30 i zjadł dopiero o 10 - dodam, że prze dym miał karmienie o 4:00, czyli co? 6 godzin nie jadł!!!! I nie dawał oznak wcale, ze jest głodny- przerabiam to codziennie od jakiegos 1-2 tygodni. Ale jakos nie mam nawalu. Ale wieczorem jak mu dam mm i mam wtedy z 5-6 h przerwy w karmieniu to nawal wielki.
ostatni posiłek dostał o 14 chce go do 17 przetrzymać ( żeby spał ) a jak się obudzi to wtedy dostanie mleko
dziedziczne w mojej rodzinie...max 3 tygodnie i dupa po karmieniu piersią
venus Ty wywal ta butle poloz sie z malym do lozka i sie karmcie 24/24 cycki miekkie o niczym nie swiadcza - ja tez mam, w zyciu nie mialam nawalu a karmie z powodzeniem. to ze on sie uspokaja na cycu jest najlepszym dowodem na to ze cos tam ciagnie
moja Misia w wieku Twojego Leszka nie miała czegoś takiego, jak "ostatni posiłek". Ona wisiała na mnie przez 3 miesiące non stop. 18h na dobę była przy piersi... jadła, spała, jadła, spała i tak w kółko.
Jedno karmienie to około 40 min do godziny, potem np. uśpionego kładłam go do łóżeczka i szłam np. brać prysznic ( zajmowało mi to ze 20 minut po cc było mi ciężko ) i zanim skończyłam już słyszałam płacz Adasia, więc biegłam z cycem do niego
chciałam mu dać butle z mlekiem ale On nie chce, cyca nie dałam bo nic nie miałam w nich więc wodę mu dałam no ale też nie chce
Łoo, 20 minut to całkiem dużoJa, jak zdążę się wysikać, to jestem szczęśliwa