Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Karolina ma (w sumie miała, bo schodzi) wysypane wszystko łącznie ze skórą na głowie, a pediatra i tak uznała, że to trzydniówka....
a jeśli to różyczka to jakoś się ją leczy czy nie
chciałam tylko dla sprostowania napisać, że wcale tak być nie musi moja Nina na przykład od samiuśkiego początku jadła 5-7 minut co 3-4 godziny [albo rzadziej]ani raz [z tego co pamiętam] nie było u nas wiszenia na cycu w celach ciumkających zawsze jadła, wypluwała pierś i zasypiała [a później po prostu wypluwała i odwracała główkę po czym się zajmowała czymś innym]a piszę to dlatego, żeby jakaś młoda mama, której dziecko na piersiach NIE WISI sobie nie pomyślała, że to źle i może przez to się laktacja nie rozkręcić bo u mnie mleko po ścianach sikało
KATKA moja Ninka miała identyczną wysypkę i się okazało, że to trzydniówka była....
kurcze dziwne z tą różyczką bo przecież wtedy dziecko jest chyba wszędzie wysypane - tak jak przy ospie tzn na buzi, nóżkach itp
a przy trzydniówce głównie właśnie brzuch i plecki...
a da się jakoś z badania krwi stwierdzić ?
a piszę to dlatego, żeby jakaś młoda mama, której dziecko na piersiach NIE WISI sobie nie pomyślała, że to źle
Bałwana trzeba lepić!
katka_81 My tez w Niedziele chrzciny ! Ależ te nasze Michaliny podobne są !;D
dziewczyny macie jakiś sposób na płaczące dziecko przy kąpieli????co zrobić by poczuła się bezpiecznie i przestała płakać??
My kąpiemy w wiaderku i nigdy w wodzie nie płacze (nawet jeśli wył przed kąpielą to w wodzie się uspokaja :))