Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny BLW , ile czasu początkowo spędzały przy pierwszych "posiłkach" Wasze dzieci? Dałam dziś mojemu jaskowi brokula ale on podziamgalł go z 1,5 minuty, dkrzywił się i zajął się śliniaczkiem.

A jeżeli chodzi o odbijanie ja małej nie noszę bo po karmieniu ma czkawkę a położna powiedziała że to to samo co odbicie tylko w formie czkawki i trzeba poczekać aż przejdzie

całusy dla wszystkich! 

Także bardzo polecam taki fotelik - kosztuje jakoś 11 zł... Więcej zapłaciłam za przesyłkę... Aha, i oczywiście pielucha na brzuszku obowiązkowo
ciężko jest znów zacząć schemat butla, odbicie i spać

jeśli dziecko je spokojnie, nie ma potrzeby obijać.

ale zabrzmiała ta literówka 

Mi Kacper dzisiaj tak robił, więc położyłam go na brzuszku i po jakimś czasie poszło!
a pakuje już stopy do buzi?Macie coś w tym stylu i czy Wam to się sprawdza, czy dzieciaki to lubią?

wścieka się np jeśli pójdę z nim do innego pokoju a on nie chcę. Gdy mu coś zabiorę no i wydaje takie dźwięki, że można się przestraszyć. Temperament mu się zmienił o 180 stopni.
Przejdzie to czy już zostanie?

O takim projektorze też myślałam. Jak już zakupisz, to powiesz, czy się Stasiowi spodobało. Jak coś to Majce też taki kupię :>