Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bardzo sie slini, paluszki ciagle wklada do buzi. A dzis juz jest apogeum tego wszytskiego, bo wieczorem bardzo placze juz od gordziny, sliniac sie i z palcami non stop w buzi, zjadl 60ml i nie chce jesc. Nie chce byl ululanym. W dzien spal bardzo malo.- u mnie dzisiaj identyko :(
A Maksiu juz spi?- Madzia , zasnal po drudiej dawce zelu i troche cycusia i przespal noc spokojnie budzac sie na karmienie.. ale ten wrzask byl okropny, jakby go ze skory obdzierano..
Dziś zrobiłam pocałunek murzyna i tort śmietankowy z prażonymi migdałami i malinami na 22 rocznice ślubu rodziców. Przy tym torcie to się namęczyłam. I jeszcze mi brakło kremu i eM musiał gnać do sklepu :>pracowite popoludnie.
wiadomo od czego mu sie tak zrobilo?
Katka81, zeszla juz wysypka? Przy trzydniowce schodzi bardzo szybko. Moja ostatnio miala i napiuerw wysypka pojawiala sie za uszami,troche na twarzy,szyja,brzuch plecy i troche nogi. Ale zschodzila po kilkunastu godzinach. W ciazgu chyba 2 dob juz nie powinno byc wysypki przy trzydniowce. Chociaz teraz lataj takie zmutowane te wirusy,ze wszystko jest mozliwe. Ja walczylam ostatnio z grypa lub czyms podobnym, bite 6 dni goraczka 39st.