Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja mam takie pytanie jaki krem stosować do twarzy maluszka? I po jakim czasie wyszłyście na spacer w taką pogodę jak mamy niestety teraz?
To moz ebyc odra albo ospa, ale lekarzem nie jestem a dziecko sie meczy.
I po jakim czasie wyszłyście na spacer w taką pogodę jak mamy niestety teraz?
A my z Kajusią miałyśmy problemy ze skórą i dwie diagnozy: AZS i zapalenie łojotokowe. Jednak już jej chwilowo przechodzi po zmianie mleka na Bebilon pepti i po stosowaniu kremów robionych i innych specyfików.
sysia, zdrówka dla Kingusi :*
a teraz tak mało je, tydzień temu ważyła tylko 6500g i była po między 3-10 centylem, boję się że zacznie mi spadać
--
Sysia Nadia też dokładnie tyle ważyła, a teraz coś około 74oo- 75oo, a ma już 9 miesięcy. Taka jej uroda, panikowałam, robiłam badania i wszystko jest w porządku, kosultowałam to nawet z ordynatorka na naszym oddziale dziecięcym i wsio dobrze jest. Niektóre dzieciaki to po prostu szczuplaki. Jeśli dziecko dobrze sie rozwija, jest wesołe, żywotne itd, to nie ma się co martwić :)
A my jeszcze nie zdarzylismy wyjsc na spacer :/ od 2 do 3 tygodnia jeden antybiotyk, pozniej kolejne 9 dni w szpitalu, dopiero niecaly tydz temu zaczelismy werandowanie... Ale moze dzisiaj wyjdziemy po raz pierwszy bo pogoda niezla :)
A my dziś kończymy 6 miesięcy ! Zęby bolą małego niemiłosiernie... Dziś przebił się w końcu jego szósty zabek więc mamy podwójne święto!to podwójne gratulacje
Madzia moja Ninka miała objawy takie jak Karolek odkąd skończyła 3,5 mscy a pierwszy ząb wyszedł jak miała 7 mscy i 3 tygodnie
a takie białe kropki w miejscu dolnych trójek to już niejedno dziecko tu miało i nic tam jako pierwsze nie wylazło