Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

od razu ją zważę
robią się niespokojne ? mala robi się nerwowa, poplakuje w gre wchodzi tylko noszenie.- ja mam tak codziennie, ale od ok 12-13 do wieczora z przerwami na drzemki ha ha.

niby wszystko jest ok, według siatek centylowych dla piersiowych dzieci jest tylko nieznacznie poniżej "idelalnej" wagi. Ale ja mam jakiegoś stresa, ze coś jest nie tak. No i u nas nie ma mowy o potrojeniu wagi urodzeniowej w 12 miesiącu.
Weźcie mnie pocieszcie, że też macie takie szczuplaki...

muszę poczytać wiecej. Nie wiem czy taka długa przerwa nie zaszkodzi , z drugiej strony to boje sie, ze zaszkodzi zaszczepienie. 
mam jeszcze myśli, żeby przystawić Leszka aby possał sutka ( wspaniałe uczucie, nie da się opisać, wiecie dobrze jak to jest ), nawet jak męża nie ma to go przystawiam abym mogła go poczuć. Pewnie to okropne i chore ale mam niedosyt i na pewno przy drugim dziecku będę bardziej walczyć.
, pełno gazów ma i jak by "śluz" w kupce, kupka jest bardzo twarda i delikatnie zielona
. Lekarka pytała się kto w domu jest alergikiem? a ja odpowiedziałam, że wszyscy: ja i mąż. Złapała się za głowę. Przepisała mleko specjalne Bebiko Pepti, dwa opakowania. Zobaczymy jak będzie. Mam wrażenie, że Leszek się tym mlekiem nie najada, bo jak dałam zwykłe mleko to zjadł 110-125 ml i koniec a teraz 160 ml
chyba, że ma takie zapotrzebowanie
lekarka go ważyła i Leszek waży 4240
a 25 marca marzył 3760. 
podkurcza nóżki, robi się czerwony, napina się, stęka i bardzo płacze
jest chwila spokoju a za moment wyk i to samo! chce jeść i spać ale nie może bo go boli
pomaga trochę cieplejsza kąpiel i suszarka oraz masaż brzuszka. Wtedy tak mu flaki jeżdżą i ma gazy, że szok!!
. Teraz mamy odroczone mmr,ze wzgledu ze corka miala drgawki. I nie zamierzam sie ze szczepienim spieszyc, do czasu wyjasnienia sprawy. Bo przy problemach neuro szczepienie moze tylko klopotu narobic.
). Gdyby nie ta winda to pewnie poszlabym do GP pomarudzic. Czekam az naprawia i wybiore sie, nie zaszkodzi.
chyba bedzie trzeba zamowic obiad dla taty
Zbieram się do drugiej dawki od jakiegoś czasu, ale jak widać-bardzo powoli
Zaczęło się od tego, że ładnych kilka godzin nie chciała jeść, bawiła się smoczkiem albo płakała przy próbie nakarmienia. W akcie desperacji dałam jej trochę jabłka, zjadła łyżeczkę, a później przeprosiła się z butlą i wypiła całą
Kupy normalne (no- po marchwi-pomarańczowe
), Myślę, że za te 2- 3 tygodnie zaczniemy już podawać większe ilości, jako cały posiłek.
piersią też gardzi, wszsystko pewnie przez leki, zobaczymy co powie pediatra dzisiaj

dziewczyny czy podajecie swoim maluszka wode ?
[/urlO jaaa, a moja śpi po 15 minut i koniec- nie mart sie, Maks tez, od urodzenia

dziewczyny czy podajecie swoim maluszka wode ?

Moje dziecko śpi od 16:00.- zazdroszcze

Znając życie zapylasz po mieszkaniu