Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A jakiej używacie maści i na dziąsła, bo może u nas też coś się dzieje w tym temacie, ale jeszcze nie wiem.- ja dentinox
dziekuje tez trafilam na ta stronke , tylko jeszcze nie ogarniam dlaczego dane nie pojawiaja sie na wykresie...
Sysia nie wiem czy widziałaś, ale wrzuciłam Ci tego linka pod kartą. Wg tych siatek Kingusia jest na 15 centylu.
Ale teraz nie jestem pewna czy nadal karmisz piersią i nie wiem czy gafy nie strzeliłam
Karmię ale już bardzo mało bo powoli ją odstawiam, zostały mi dwa karmienia na noc o 21 i o 4 rano, reszta to już jest mm + zupka i deserek więc nie wiem czy wg tej siatki można mnie liczyć
dziekuje tez trafilam na ta stronke , tylko jeszcze nie ogarniam dlaczego dane nie pojawiaja sie na wykresie...
Dziewczyny, czy Wasze dziecko tez prawie zawsze placze brane do karmienia? Bo Karolek tak ma. A teraz szczegolnie jak je te male ilosci co godzine -dwie, to non stop jest marudny. :(
my używamy szamponu do włosów musteli piankę i rewelacja!- wydaje mi sie ze mustellajest drozsza, ale ja mami plyndo kapieli i balsam emolium, wiec moze bede sie trzymac jednego.