Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, czy polecacie pieluchy Dada z biedronki?
A jeszcze bardziej to (niedrogo a bardzo elegancko i wygodnie dla maluszka:-))
Judka, ja kupiłam dziś i one okropnie śmierdzą :/
przed terminem się urodziła że taka malutka czy hipotrofik kolejny?
tzw. dzikie mięso
Kuleczko a nie chodzi czasem o ziarnine??- ja po szyciu tez mialam zarninie. Lekarz mi wycial, zabieg byl na miejscu i bezbolesnie, bez zadnego znieczulenia, tylko pozniej czulam dyskomfort bo "wlozyl" gazik i to tak troche "na sile" by sie trzymal i by nie krwawic (tzw. ucisk) ale na wieczor juz bylo cacy i nie porownam tego w zadnym wypadku do odczuc po szyciu, bo tamto to byla masakra na dlugo a tu pare godzinek dyskomfortu sedzenia spowodowanych gazikiem
A po ile wychodzi 1 szt. Dady?- paczka dady kosztuje 28.90 kazdy rozmiar w mojej biedronce, tylko nie powiem ile szt w srodku bo nie pamietam
Czy w wieku mojej Wasze maluchy tez odkryły że można strasznie piszczeć ?- jasne, ze tak ;)
Hope, chyba znalazłaś odpowiedź na moje pytanie: "czemu za każdym razem czuję się, jakbym dziewictwo traciła?" Też mi położna na początku mówiła o ziarninie. To może być to? Tylko, że potem nikt nic nie wspomniał, więc uznałam, że pewnie przeszło... Poza tym myślałam, że chodzi o ziarninowanie, czyli gojenie się rany... Jakem stara, takem głupia czasami
Ogólnie bardzo fajne pieluchy. Ile razy Oliwa narobiła po same brzegi i nic ,a nic nie przeciekło. Cena bardzo fajna jak na taką jakość.
--
Babydreamy są takie sztywne jak dla mnie i robią Kacperkowi wielką pupę
Mleko można podgrzać raz, potem wylać. Przechowywać można do 48h w lodówce, ale po podgrzaniu już nie powinno się go drugi raz podawać. Co do odgrzewanie to chyba mozna kilka razy, ale gora 24-48 h moga byc.