Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mi połozna mówi ze można do 12godzin w lodówce....- chyba co lekarz to opinia...
My używamy cały czas "3"
Uzywam pampersow "3"
Czy Wasze dzieci ktore mają już kilka zabkow też tak potwornie nimi zgrzytają ??
Moge dac zupke z dynia zamiast marchewki?? Kiedy dodac do niej kaszke??
Czy moge dziecku dac te kaszke w mm na wieczor??
Na katar tez sie dziecku nic nie daje?
--
No i kupy też znacznie żadziej odkąd mu wprowadzilam inne jedzenie. Teraz robi co ok drugi dzien, wcześniej były 3-4 razy dziennie.
Może to zbieg okoliczności, a może jednak pies w domu... Mamy zapsione podzielcie się swoimi spostrzeżeniami, moze faktycznie coś w tym jest :)
mój powrót do pracy za tydzień stanął pod znakiem zapytania.....
Bo moja suczka jak tylko podchodzi to by go lizała po łapkach. No a mały wiadomo że łapy trzyma czesto w buzi i ten teges nie wiem czy przesadzam ale nie pozawalam na takie akcje...
madziu, ja mam taka pediatrę, która woli obsłuchać dziecko codziennie, jeśli jest katarek, gorączka itp, niż przepisać lekarstwa
A do nosidła zawsze lekko, mamy polar dla dwojga, więc jest nam ciepło. Na stopy zawsze coś ciepłego zakładam, bo tak samotnie dyndają. Jak jest chłodniej, to wtedy jeszcze jeden zwykły polar na całość. Pół zimy w nosidle przehulałyśmy :)
Moje dziecko miało dziś przedpołudniową drzemkę od 9:30 d0 12:30, po tym jak wstało 7:00no zazdroszcze...
Ile trwa takie przeziebienie z goraczka u dziecka? :(
Jest super, jestem bardzo zadowolona :) Ma kieszeń na ręce dla mamy/taty i oprócz tego zatrzaski regulujące przy barkach dziecka, tak że można je spiąc gdy jest wietrznie i zimno. On jest dość przewiewny. Jeszcze są takie polary z Pentelki i są jeszcze cieńsze od tego co ja mam.