Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mi połozna mówi ze można do 12godzin w lodówce....- chyba co lekarz to opinia...

My używamy cały czas "3"
Uzywam pampersow "3"
My już od 2 tygodni używamy 4 i kupki nie lądują już na pleckach
), nocne wrzaski, dzienne również i wiele innych atrakcji zwłaszcza ta ostatnia z głową

. Ide z mezem, wiec najwyzej poczekamy spacerujac przed budynkiem. Ma byc jutro 10 st C
. Czy Wasze dzieci ktore mają już kilka zabkow też tak potwornie nimi zgrzytają ??

Moge dac zupke z dynia zamiast marchewki?? Kiedy dodac do niej kaszke??

Czy moge dziecku dac te kaszke w mm na wieczor??

Znalazłam program Kid-Key-Lock, który blokuje klawiaturę w lapku i/lub przyciski myszy
I który przy okazji ratuje mi tyłek, gdy Ninka siedzi na kolanach i wali po klawiszach

bo łatwiej mu się będzie oddychało na pewno. Nie martwt się na zapas :> Oczywiście jedź do lekarza, co by się uspokoić no i dobrze, żeby ktoś Karola osłuchał. Ja ostatnio tez jechałam, tak na wszelki wypadek, właśnie jak miała N. 37.5 i coś tam jej w nocy furczało. No ale doktor powiedziła, żeby absolutnie nic nie dawać, tylko gile odciągać, gdyby się pojawiły w większej ilości.

Na katar tez sie dziecku nic nie daje?
--

No i kupy też znacznie żadziej odkąd mu wprowadzilam inne jedzenie. Teraz robi co ok drugi dzien, wcześniej były 3-4 razy dziennie.
Może to zbieg okoliczności, a może jednak pies w domu... Mamy zapsione podzielcie się swoimi spostrzeżeniami, moze faktycznie coś w tym jest :)
mój powrót do pracy za tydzień stanął pod znakiem zapytania.....
Współczuję teściowej- pewnie chciałaby pomóc, a nie może.

Bo rozłożyło ją choróbsko. Po raz pierwszy tak mocno ją siekło
)
Bo od kilku dni Majce wycieka kupa bokiem codziennie. Dawniej to było spiradycznie, a już 4 dzień pod rząd zapieram zafajdane śpioszki. Ale ostatnio mam mega trudności z zapięciem pieluszki, bo tego kurdupelka wszystko interesuje i mi się ciągle przekręca na boki bo sięga a to pi pudełko z chusteczkami, wyciąga je i chce pchać do buzi, albo łapie czyste ciuszki, które przyniosłam do przebrania jej, no i ostatecznie kołdra/poduszka jest równie interesująca

Bo moja suczka jak tylko podchodzi to by go lizała po łapkach. No a mały wiadomo że łapy trzyma czesto w buzi i ten teges nie wiem czy przesadzam ale nie pozawalam na takie akcje...
"Biega" za nią wszędzie i jak ją tylko dorwie śpiącą na plecach, to od razu bierze jej pysk w obie ręce i dawaj do paszczy ładuje
Lubi też miętolić jej pazurek po pazurku, a wiadomo, że pies wychodzący, chociaż u nas i tak jest lepiej niż w mieście, gdzie jest masa psów. Staram się by tego mokrego kontaktu nie było szczególnie dużo, ale nie da się tego uniknąć w ogóle. No i chce jeść oczywiście z psiej miski i wchodzi do psiego posłania. Psa odrobaczam teraz regularnie co trzy miesiące, tak na wszelki wypadek. Nie myję Nadii za każdym razem rąk, bo i tak chodzą po tych samych panelach, no nie da się tego rozdzielić. madziu, ja mam taka pediatrę, która woli obsłuchać dziecko codziennie, jeśli jest katarek, gorączka itp, niż przepisać lekarstwa
A Tyś kurka tak szybko usunęła zdjęcia, że się nie załapałam na te 14 kg szczęścia 
Wrzuc pliss raz jeszcze :)

A do nosidła zawsze lekko, mamy polar dla dwojga, więc jest nam ciepło. Na stopy zawsze coś ciepłego zakładam, bo tak samotnie dyndają. Jak jest chłodniej, to wtedy jeszcze jeden zwykły polar na całość. Pół zimy w nosidle przehulałyśmy :)

Moje dziecko miało dziś przedpołudniową drzemkę od 9:30 d0 12:30, po tym jak wstało 7:00no zazdroszcze...

Ile trwa takie przeziebienie z goraczka u dziecka? :(
Jest super, jestem bardzo zadowolona :) Ma kieszeń na ręce dla mamy/taty i oprócz tego zatrzaski regulujące przy barkach dziecka, tak że można je spiąc gdy jest wietrznie i zimno. On jest dość przewiewny. Jeszcze są takie polary z Pentelki i są jeszcze cieńsze od tego co ja mam.