Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tylko Lenka strasznie się z tą kupką męczy bo od 4 dni nic. Więc dostała czopki glicerynowe i kropelki na brzuszek.
podoba mi się, szkoda tylko, że do tej pory przeczytało go jedynie 13 osób ... i dobrze, że wspomniano o konsekwencjach ekonomicznym nie KP, bo o tym chyba za rzadko się mówi A na potwierdzenie nie wiem dziewczyny, czy czytałyście komunikat ministerstwa zdrowia. Nareszcie jasno i fajnie napisane, z poszanowaniem wyboru kobiet.
podoba mi się, szkoda tylko, że do tej pory przeczytało go jedynie 13 osób
i dobrze, że wspomniano o konsekwencjach ekonomicznym nie KP, bo o tym chyba za rzadko się mówi
O to, to! Ja za każdym razem jak jestem w jakimś markecie patrzę na ceny mm i aż mi się słabo robi jak sobie pomyślę ile kasy bym musiała wydać nie KP..
A ja to za każdym razem przypominam mojemu chłopu, jak marudzi, że na coś kasę wydaję. Należy mi się, skoro tyle cycem zaoszczędziłam
A ja to za każdym razem przypominam mojemu chłopu, jak marudzi, że na coś kasę wydaję. Należy mi się, skoro tyle cycem zaoszczędziłam
Dziewczyny ile gorączka moze trwać u dziecka? Pytam? Bo ten lekarz powiedział mi, ze kolejny tydzień. Karolek wczoraj wieczorem miał 37.9*C. Martwię sie.Bo mało je, w ciagu doby polowe tego co jadł zazwyczaj. Nie odwodni sie?
oranda a rumianku probowalas? u nas szybko kupa po nim poszla.
Oranda, a może jabłuszko..?
Bo Marcel to tylko na marchew się nie krzywi
asze dzieci też tak się wykrzywiają przy jedzeniu?
Swoja droga wiem ze to krzywienie to bardziej od nowego, ale pytam bo jak na dzidziach widze usmiechniete dzieci umazane zarelkiem to sie zastanawiam czy kazde tak ma
A co to takiego?
ale jak szarpał to jakoś się tym nie przejmowałam tylko przyjęłam że na pewno ta karuzela jest do takich rzeczy przewidziana