Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
od jakiegoś czasu sam bierze do rak misie posadzone w lozeczku i inne rzeczy, które ma w zasięgu ręki. Bez problemu potrafi sobie przekładać z rączki do rączki zabawki. Za to cos ostatnio nie przewraca sie na boczek- u mnie tak samo i troche mnie martwi ze nie interesuje sie przewracaniem (chyba ze na przewijaku, wtedy rowno sie kreci he he).
Dii, a to nie była po prostu normalna reakcja na włożenie sobie czegoś do buzi za głęboko? To jest taka reakcja obronna przed zadławieniem. Lila tak miała na początku, gdy za dużo/za głęboko sobie czegoś napakowała do buzi. Drastycznie wygląda, ale przechodzi. I brał do buzi ale strasznie się krzywił. Ale chciał. Krzywił się jakby cytrynę sokał. A nagle zaczął haftować. Czy to oznacza, ze nie jest gotowy?
Azniee, a czy to napewno angina ropna? Teraz panuje monukleoza zakazna podobno i tez objawy jak przy anginie,ale antybiotyki nie pomagaja.
moim zdaniem to on po prostu wypchał ta marchewkę jęzorem, i to chyba jak najbardziej naturalna reakcja Na odpowiednim wątku wklejam zdjęcie
w kodeksie pracy jest taki zapis, ale te dodatkowe dwa, czyli w sumie sześć, to dopiero w 2014r miały wejść Coś jeszcze słyszałam że można pisać jeszcze o dwa tygodnie tak jak te cztery
Oranda, podam namiary na pediatrę na priv. Jest niechętny antybiotykom i przychodzi na wizyty domowe.
Oranda i jak? poszla kupka po rumianku? odetkal sie Maluch?
Dziewczyny jakie polecacie kremiki do twarzy z filtrem...dla bobasa
Dziewczyny, w niedziele ma byc w Londynie 20st C.WOW
Dziewczyny jak ubieracie swoje dzieci na spacer przy 15stC?
Jak ubrać jak bedzie 20stC?
Czyli dobrze widzę i to zabek pierwszy?
Kiedy on zacznie sie przebijać?
I tak się zastanawiam, czy nie sensowanie byłoby założyć osobny wątek poświęcony rb? Jak myślicie? Bo tutaj jednak głównie sprawy zdrowia, snu, postępów naszych dzieciaków. A ja bym chętnie poczytała o Waszych doświadczeniach, podejściu do wychowania dzieci.
czytając Searsów nie raz się uśmiechałam z myślą, że tak jak piszą robiłam/robię, a pojęcia nie miałam, że to cokolowiek z rb ma wspólnego, po prostu tak mi podpowiadała intuicja.
Niby siedziałam tu na forum już w ciąży i zaraz po porodzie, ale głównie zajmowały mnie sprawy gażdetów dla dziecka, wózka, szyjek, oznak porodu itd. Szkoda, że jakoś przez myśl mi nie przyszło, żeby więcej poczytać o rb.
bo starałam się i staram być dla dziecka na maksa
reklamowałam już u producenta
Ta książka ma tytuł "Księga rodzicielstwa bliskości " ?
Jesteś najlepszą mamą, żaden rodzic błędów się nie ustrzeże i nie wyrzucaj sobie niczego. W tej nieidealnośći i tak matka jest idealna :)
Maks zjadl dzisiaj zupke - karofelek z cukinia, chyba ze 3 lyzki stolowa