Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Robiłaś czy ze słoiczka?- robilam sama bo w sloiczku jest prawie kazde z marchewka a Maks marchewki nie moze.I poza tym niewiem czy gdzies jakas serwatka , czy mleko w proszku nie ukryte, wole sama dac bo wiem ze mleka nie ma.. Ziemniaczek, cukinia, pietruszka zmiskowane blenderem. Mam nadzieje ze to mu przypasi. Mam w domu jeszcze sloiczek ziemniaczek z dynia, ale dyni narazie nie ma w sklepach jeszcze.
dziewczyny co sadzicie o takim nosidle dla 3 czy 4 mies dziecka?
A czy ktoras z Was ma takie nosidlohttp://www.boots.com/en/BabyBjorn-Original-Baby-Carrier-Black_52850/?cagpspn=pla&cm_mmc=bmm-_-google-_-Boots%20Beauty-_-Beauty%20-%20PLAs&kw={keyword}--
My po zakupach. Swoją drogą bardzo udanych Kupiłam Majce kurtkę na ciepłe dni, wyczaiłam w GAP'ie ostatnią!
Izuk - tak, zwłaszcza w tym wieku. Ja miałam taką zasadę, że przez pierwsze miesiące starałam się dostosowywać całkowicie do potrzeb dziecka - tzn. jak źle reagowała na np. wyjście do sklepu, to z nią nie chodziłam, jak byli goście, a akurat był czas jej kąpieli, to szłam ją kąpać itp. Taki maluszek jeszcze nie rozumie, że musisz zrobić gościowi kawę ;) Oczywiście nic jej się z tego powodu nie stanie, ale warto ograniczać jej na początku atrakcje, jesli źle na nie reaguje. Opłaca się Czy Wasze dzieciaczki tez tak reagują na otoczenie?
Aż miałam wyrzuty sumienia bo była bardzo zmęczona a usunąć nie mogła, ale wiadomo jak ma sie gościa to zrobić kawke, to trochę zajęta rozmowa… A mała widocznie potrzebowała mojej uwagi: (((
ja z pytaniem o tę Księgę Czytałaś może Agnieszkę Stein i "Dziecko z bliska"?
Te słoiczki to szklane? Ja bym chyba się bała, że popękają w zamrażalniku.
sysia, ja od jutra zaczynam również gotować :) Słoiczki uzbierałam :) Ciekawa jestem, czy Misi posmakuje :) Ona generalnie wciąga wszystko :) Kocha rybę :)
Madzik- u nas zabek idzie i Karolek mało je.- ale nie marudzi, teraz troche sie napil i juz niechce..
Ona generalnie wciąga wszystko :) Kocha rybę :)
Info dla lubiących pampers active baby - w kauflandzie kupiłam przed chwilą w promocji za około 35 zł
Ja po CC nie wniose wózka na 4 piętro. W dół bym dała radę sprowadzić po schodku..