Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Robiłaś czy ze słoiczka?- robilam sama bo w sloiczku jest prawie kazde z marchewka a Maks marchewki nie moze.I poza tym niewiem czy gdzies jakas serwatka , czy mleko w proszku nie ukryte, wole sama dac bo wiem ze mleka nie ma.. Ziemniaczek, cukinia, pietruszka zmiskowane blenderem. Mam nadzieje ze to mu przypasi. Mam w domu jeszcze sloiczek ziemniaczek z dynia, ale dyni narazie nie ma w sklepach jeszcze.

dziewczyny co sadzicie o takim nosidle dla 3 czy 4 mies dziecka?
[/url
po za tym czy Wasze dzidzie były czy są marudne od szczepionki na gruźlicę?? bo u Leszka się zaczerwieniła i skóra delikatnie schodzi
zrobił się marudny i zastanawiam się czy od tego, lekarka mówiła, że może być marudny Leszek. Polecicie coś na to??

A czy ktoras z Was ma takie nosidlohttp://www.boots.com/en/BabyBjorn-Original-Baby-Carrier-Black_52850/?cagpspn=pla&cm_mmc=bmm-_-google-_-Boots%20Beauty-_-Beauty%20-%20PLAs&kw={keyword}--
Kupiłam Majce kurtkę na ciepłe dni, wyczaiłam w GAP'ie ostatnią! Oprócz tego leginsy, spodnie dresowe, 2 bluzki, sukienke, bluzke + krótkie spodenki też na lato i śliniaczki ;D I oglądałam krzesełka do karmienia. Spodobało mi się Chicco Happy Snack i chyba je kupimy. Mąż jest za drewnianym, ale według mnie to jest bardziej praktyczne. I ładniejsze
My po zakupach. Swoją drogą bardzo udanychKupiłam Majce kurtkę na ciepłe dni, wyczaiłam w GAP'ie ostatnią!

Czy Wasze dzieciaczki tez tak reagują na otoczenie?Izuk - tak, zwłaszcza w tym wieku. Ja miałam taką zasadę, że przez pierwsze miesiące starałam się dostosowywać całkowicie do potrzeb dziecka - tzn. jak źle reagowała na np. wyjście do sklepu, to z nią nie chodziłam, jak byli goście, a akurat był czas jej kąpieli, to szłam ją kąpać itp. Taki maluszek jeszcze nie rozumie, że musisz zrobić gościowi kawę ;) Oczywiście nic jej się z tego powodu nie stanie, ale warto ograniczać jej na początku atrakcje, jesli źle na nie reaguje. Opłaca się
Aż miałam wyrzuty sumienia bo była bardzo zmęczona a usunąć nie mogła, ale wiadomo jak ma sie gościa to zrobić kawke, to trochę zajęta rozmowa… A mała widocznie potrzebowała mojej uwagi: (((

Czytałaś może Agnieszkę Stein i "Dziecko z bliska"? Czy w "Księdze" jest coś więcej, ciekawiej? Bo mówiąc szczerze, "Dziecko z bliska" spełniło całkowicie moje oczekiwania i potrzeby w kwestii wiedzy na temat AP 
ja z pytaniem o tę Księgę Czytałaś może Agnieszkę Stein i "Dziecko z bliska"?
[/url
Pocieszę Cię, że jeśli będziesz jej dawać tę uwagę, to z czasem będzie jej potrzebowała coraz mniej :)
, uzbierałam sobie puste słoiczki po jedzonkach i będę w nich mrozić na cały tydzień dla małej a babcia będzie tylko wyciągać z zamrażarki

Te słoiczki to szklane? Ja bym chyba się bała, że popękają w zamrażalniku.

sysia, ja od jutra zaczynam również gotować :) Słoiczki uzbierałam :) Ciekawa jestem, czy Misi posmakuje :) Ona generalnie wciąga wszystko :) Kocha rybę :)
Dobrze, ze Emilka sie bawila obok i zdazyla go zlapac w ostaniej chwili bo glowa jak nic rozbita by byla
Napisalam do sprzedawcy, ze chce wymioany czesci lub odsylam krzeselko i chce zwrotu pieniedzy...
, kolo 13 sie lekko napil z piersi. Nie chce ani piersi ani butelki, cycusie juz mi pekaly, musialo odciagnac i wylecialo 60 ml. Czy to moga byc zeby zeby?? Jesr raczej wesoly, na spacerze bylam ze 4 h bo piekna pogoda i byl szczesliwy, usmiechniety i nawet teraz... Niewiem o co chodzi. Po poludniu czy w nocy nie ma problemu, je co 2,5 h. Ide po niedzieli do lekarza zwarzyc go czy przybiera na wadze...

Madzik- u nas zabek idzie i Karolek mało je.- ale nie marudzi, teraz troche sie napil i juz niechce..

, dopiero od wczoraj zaczęła więcej jeść, czyli apetyt po mału wraca i dobrze, bo boję się że spadnie z siatkiOna generalnie wciąga wszystko :) Kocha rybę :)

Info dla lubiących pampers active baby - w kauflandzie kupiłam przed chwilą w promocji za około 35 zł
Ja po CC nie wniose wózka na 4 piętro. W dół bym dała radę sprowadzić po schodku..