Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy taką parasolke od słońca do gondoli to trzeba jakoś specjalnie dobierać czy każda pasuje.
Karolek przy zabku strasznie marudny jest, bo dziaselka go bola.- no wlasnie On marudny nie jest, po prostu wszystko w kolo bardziej go interesuje niz cycek, a butle wypluwa i sie krzywi... No ma juz tak jakis czas, ale dzisiaj normalnie masakra. Przewaznie po 4-5 h zjadl juz normalnie
Czy Wasze malenstwa tez tak przechylsja głowę do tylu? Karolek zaczął niedawno, po jedzeniu, podczas lulania, przy noszeniu na rękach - wygina szyje do tylu.
sysiu kochana, ja dawałam do tej pory słoiczki, więc nie wiem, co za ryba tam siedziała 2 razy w tygodniu je rybkę - obowiązkowo :) A śmierdzi... że hoho :) Teraz muszę poczytać, którą rybkę najlepiej podawać dzieciom, by zakupić, skoro sama będę pichcić :)
Isiula - probowalam ostatnio, 3 schodki, ale nie potrafie. Szarpnelo wozkiem, a w srodku byl moj skarb.
w słoiczkach siedzi łosoś, bynajmniej w tych gerberach, bo ja z tych co składy czytają, ale czytałam że powinno się różne rybki podawać, zacznę oczywiście chyba też od łososia
To też pewnie zależy od tego jakie masz kółka w wózku. My mamy duże pompowane i jakoś te wstrząsy amortyzują. Ja z tego robię zabawę, ale fakt że mamy dużo krótszą drogę do przebycia niż Wy.
Heh... A od tego momentu ile to może potrwać mniej więcej? Chodzi mi o cierpienie dzieciaczka... Długo jeszcze?
Majka mi się dzisiaj tak darła przez dwie godziny, że nie wiedziałam co robić. Przeraźliwie krzyczała, aż myślałam, że mi umiera czy coś.- znam to, przezylam to ze 2 tyg. temu, to bylo straszne i tez niewiem o co chodzilo...
Treść doklejona: 11.04.13 18:02
A miałam zapytać. Słyszałeście o czymś takim, albo dawałyście swoim dzieciaczkom? Ciekawa jestem czy pomaga...
Tośka z tego korzysta- a daje to cos?? I gdzie mozna kupic?? nie widzialam w sklepach za bardzo
Majka mi się dzisiaj tak darła przez dwie godziny, że nie wiedziałam co robić.
Heh... A od tego momentu ile to może potrwać mniej więcej? Chodzi mi o cierpienie dzieciaczka... Długo jeszcze?
Przy okazji zapytam... Co o tym sądzicie, Jasiek staje na nóżkach.., tzn podpełza do mebli, podciąga się, podciąga nóżki i prostuje. Oczywiście mam na niego oko, asekuruję żeby nie poleciał na bok czy do tyłu... Ale wiem że na stanie to jeszcze za wcześnie. Nigdy mu w niczym nie pomagałam, nie sadzałam go na siłę ani nie podciągałam za rączki. Czy nie powinnam studzć jego zapału i odkładać na brzuszek gdy tylko zbiera się do stania tak żeby poczekał jeszcze z miesiąc chociaz?
Ma rozpulchnione dziasla? Albo rzadsze kupki? Raczki pcha do buzi?- rece pcha od stycznia, i to czasem nawet obie. Kupki chyba sa rzadsze, ale z dziaslami to niewiem.. maly jezyk mi wypycha i nie umiem zajrzec i tez nie widze roznicy :( Moze Ja po prostu nie widze ze cos jest innego
No i smoka z większa dziurka mu daliśmy do tego ;)- to odpada zuplenie, prubowalam kilka razy, pluje i sie krzywi, chyba mu za szybko leci. Dzisiaj o 9 zjadl, w sumie z jednej piersi ale zawsze cos. Siostrzencowi zeby wyszly jak mial chyba 8-9 miesiecy
Dziewczyny z tym wątkiem AP to się czaicie nadal czy już założony tylko ja znaleźć nie umiem?
To raczej pełzanie nadal:-)
Bari - co tam u Was slychac?
Mamy pierwszego zabka :D Wybil sie wczoraj,- gratuluje!!
Leszek nie ma skazy białkowej- no to super :)