Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzięki Dii strasznie drogie na tej drugiej aukcji...szkoda że się wycofali właśnie ta guma z tyłu jest rewelacyjna nie ma innych takich....
- zazdroszcze, moj syn tylko na pleckach iewentualnie na boki, obkrecajac sie na lozku wkolo... ale nic wieciej. Na brzuchu to samo.. lezy i tylko tylek drzwiga i jakby chcial pelzac.. :(
Pytanie: Jak wy ubieracie dzieci na noc do spania?
Bari, ja używałam i byłam zadowolona choć różnicy specjalnie nie dostrzegłam miedzy tymi pomarańczowymi a np zielonymi.
Dii u nas na początku spoko, ale jak kazali wywrócić Tosie do góry nogami, a potem na brzuszek, to chyba z głodu się nam tak rozryczała, że nie mogła się opanować przez chwilę. Ogólnie chyba za dużo wrażeń jak na dzień dobry. Ale wszystko wskazuje na to, że z każdym następnym razem będzie lepiej. (tylko te szatnie mogłyby być lepsze - u nas 8 noworodków wrzucono do jednej). A my właśnie wróciliśmy z zajęć na basenie. Kacper był grzeczny. Na odpowiednim wątku wstawię zdjęcia jak mi się bateria w aparacie naładuje, bo oczywiście mój mąż tyle napstrykał, ze baterii nie starczyło
Acia a jak wrażenia u Ciebie?
Jeszcze jedno pytanie: Jak często używacie Dentinoxu?
Madzia, gdy Lilka była w wieku Karolka i się budziła i nie chciała leżeć, to kładłam ją na brzuszku. Wtedy mogła sobie podziwiać widoki z gondoli i nie musiałam jej przekładać do spacerówki dzięki temu. U nas sprawdzało się tak na pół godziny :) Nie wiem, jak tam Karolkowi idzie podnoszenie główki, ale może to go zmotywuje? ja bym chciala by wytrzymal caly 2godzinny spacer w gondoli ..jak kiedys..ale nie podoba mu sie takie lezenie bezczynne..zabawki tez sa be po kilku minutach..
Tak. Tak, żeby mnie widziała, a przy okazji trochę widoków zza godnoli :) Spróbuj, może akurat mu się spodoba. To jest też fajne rozwiązanie trochę później, gdy dziecko już bardzo chce coś widzieć, podnosi się na rękach na brzuszku, a ma np. pół roku i nie siedzi samo (jeżeli nie chce się sadzać dziecka, oczywiście). jak z ta glowka, w sensie kladlas Lilke tak na brzyszku, by glowke miala w gondoli tam gdzie nozki powinny byc?