Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U mnie to samo, tylko ja swojego ściągnęłam z pracy po 2h Tylko u mnie rewolucje żołądkowe, z gorączką i brakiem sił, takim,że sama ustać na nogach nie mogłam, nie wspominając o noszeniu małej
--
Tylko u mnie rewolucje żołądkowe- u mnie wczoraj na wieczor, masakra jakas, az mi sie poczatek ciazy przypomnial:/
i muszę spakować wszystkie ciuszki na 62 bo w żadne body się nie zapina
no faktycznie widać u Was kreseczkę, ale u nas nawet kreseczki jeszcze nie ma...a możliwe by pierwsze inne zęby wyszły niż dolne jedynki? bo może w ogóle gdzie indziej powinnam szukać kreseczki
violet u Nas było tak, że dopiero dzień przed wyjściem ząbka widać go było w dziąsełku. Wcześniej nic a nic :) Jesli chodzi o ząbkowanie, to na prawdę indywidualna sprawa.
--
Violet a może to nie zęby tylko skok 23-26 tyg?
Violet, u nas dwie jedyneczki naraz wychodzily. Bezobjawowo
isiula no powiem Ci, że za bardzo z tymi rączkami, zabawkami i palcami moimi w buzi kombinuje - dosłownie bierze sobie mój kciuk lub inny palec i przesuwa po dziąsełkach i widzę ulgę w jego oczach, tak samo jest mu lepiej gdy daję mu schłodzone gryzaki lub masuję dziąsełka silikonową szczoteczką na palcu( jeszcze miesiąc temu się denerwował jak mu tak masowałam, a teraz aż sam sobie wkłada moje palce do ust.
isiula no powiem Ci, że za bardzo z tymi rączkami, zabawkami i palcami moimi w buzi kombinuje - dosłownie bierze sobie mój kciuk lub inny palec i przesuwa po dziąsełkach i widzę ulgę w jego oczach, tak samo jest mu lepiej gdy daję mu schłodzone gryzaki lub masuję dziąsełka silikonową szczoteczką na palcu( jeszcze miesiąc temu się denerwował jak mu tak masowałam, a teraz aż sam sobie wkłada moje palce do ust.
isiula - u nas ta kropka to na pewno ząbek bo pediatra tak powiedziała a teraz jeszcze druga trójka na dole idzie. Po za trójkami na razie nic nie widać