Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I mały ładnie jadł i sam się rwał do łyżeczki, i sam sobie ją do buzi brał i wcinał,- az zazdroszcze ze tak je... marchewka taka pyszna i az zaluje ze Maks nie moze jej jesc :(
Od kiedy zaczęłyście podawać pokarmy stałe???Moja znajoma mówi ze już w 2 miesiący po pół łyżeczki jabłuszka lub marchewki
A ja się muszę troszkę pożalić... Kończę dziś 21 lat i jakoś dziwnie pierwszy raz nie cieszę się, że mam urodziny.
Poszłabym sobie gdzieś, najchętniej do klubu potańczyć i napić się Lubiłam tą całą 'otoczkę', jak chodziłam na imprezy do centrum, to szykowanie, wybieranie stroju, makijaż..
Malisek ja dziś rozmawiałam ze znajomą i powiedziałam jej, że żałuję, że w wieku 19 lat nie spotkałam na swej drodze mężczyzny z którym mogłabym dzielić życie i mieć dzieci ;> Teraz bym miała już dwójkę odchowaną, 29 lat na karku i całe życie przed sobą bez pieluch :P:P:P nie to żebym teraz narzekała, bo jest cudownie, ale gdybym miała wybór, to wolałabym rodzić dużo wcześniej- uwazam identycznie... jak ja bylam mloda kolezanki mialy dzieci wiec malo imprez, teraz one juz maja 5-6 latki i w sumie by mogly wyjsc to ja siedze w pieluchach.I tez koncze 30 w tym roku :( (zlecialo...)
jak Majka będzie miała 20 lat, to będę latać z nią na imprezki, bo mi stuknie 40