Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
4 kwietnia miał 67 cm, a 16 kwietnia już 63 cm.
W tym myciu to bardziej chodzi zeby maluchy zjadaly paste ,jak to powiedzial lekarz w przeciwnym wypadku bede musiala podawac tabletki z fluorem.

Najlepiej kupic tez taka nakladke na palca do mycia zabkow, tak?
]Patrzę na Twój suwak i nie wierzę, że Ninol będzie miała zaraz 1.5 roku

Najlepiej kupic tez taka nakladke na palca do mycia zabkow, tak?
[/urlja też nie wierzę i cały czas się pytam gdzie ten czas tak szybko zapierd..... ?

czasami założę na róg łóżka ręcznik aby ograniczyć mu pole widoczności, wiem okropnie to brzmi ale pomaga bo jak nie zrobię to później marudzi i płaczę. u nas , to znaczy w Polsce mówią, żeby do dwóch lat nie myć dziecku zębów pastą z fluorem....
Tutaj nawet dentysci zalecaja pasty z fluoridem.

A jak wygląda waga małej na siatce centylowej?

Wybudzona jadla 15min bez krzyku! Czemu w dzień jest taka różnica ...?- mialam podobnie po 3 miesiacu, placz, szarpanie, nerwy i tez myslalam ze sie nie najada, po 2 tygodniach minelo,nie bylam u lekarza, mm tez nie dawalam.Maks ma ponad 5 miesiecy i z butelki je 60 w porywach sporadycznych do 90... wiec jak zjadla 80 to mi sie wydaje ze duzo ;). Przeczekaj, nie idz do lekarza, skoro sie usmiecha w dzien i jest radosna to znaczy ze jest oki

Czy to oznacza że mam strasznego głodomorka?- niewiem, ale nasuwa sie pytanie czy moj to niejadek ha ha ha, nie zadko z jednej piersi tylko zje i juz mu starcza

Mam pytanko malutkiej od jakiegoś czasu pojawiają się,,chyba potówki" nie wiem czy to tak wyglada...czasem prawie ich niema a np.dzisiaj ma prawie całą buzie w nich.Zdjęcie nie jest z dzisiaj jak coś.Wiecie jak temu zapobiec???Staram się jej nie przegrzewać jak robi się lekko mokra to ja staram się lżej ubrać ,ściągam skarpetki lub czapeczkę zależy co ma na sobie...Czy któraś mamusia miała tak ze swoją niunią?