Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale bardzo proszę o dane Pani/Pana doktor którą polecasz bo w poniedziałek zaczynam znów działać. My mamy Cetaphil MD balsam do twarzy i ciała oraz emulsję mam nakładać na twarz emulsję ( w celu umycia ) i wacikiem ściągnąć a następnie balsam. Wczoraj na twarzy zauważyłam poprawę ale nie jestem pewna czy czasami też słońce nie pomogło bo na spacery wychodzimy. Co jest pewne to Leszek ma trądzik niemowlęcy po zdjęciach Domoniczki jestem już pewna, tylko, że Leszkowi wychodzą pryszcze i nie mogę z tym nic zrobić
muszą same się zasuszyć.
wiecie od czego może to być?? i jak z tym walczyć?? może za ciepłe mleko mu daję?? sama nie wiem .....
nie zapeszać oczywiście. A widzę, że w dzień podczas karmienia powinno się zasłaniać okna i stwarzać atmosferę nocną?? Leszek zasypia przy świetle dziennym ( chociaż czasami jest ciężko ). Położna powiedziała mi, że trzeba dziecko uczyć i przyzwyczajać do dnia i nocy aby wiedziało i rozróżniało, może dlatego w dzień śpi nam max 2-3 godziny a w nocy 5-6 godzin??
chyba się popłaczę

Dodaj foteczki jak będziesz miała czas
U mnie mała czasem podczas karmienia stęka i pręży się trochę ale wtedy zawsze klocka ciśnie he
To Venus mówisz ze to ten trądzik??a Leszek ma to tylko na buzi???Bo moja mała teraz ma na klatce piersiowej też i już nie wiem

no Leszkowi wyszło też na nogach i rękach taką kaszkę ale trądzik też ma
kupiliśmy Oilatum no zobaczymy co będzie ale od poniedziałku chodzę po lekarzach a chciałam Leszka zarejestrować do alergologa prywatnie i wiesz na kiedy by była wizyta?? na 6 CZERWCA!! kurna a na 10 czerwca mam na NFZ! szok normalnie. W poniedziałek idę do pediatry i do dermatologa.

a mam pytanie: Leszkowi w gardle lub w nosie wisi chyba glucik i aspiratorem nie mogę go wyciągnąć a słyszę podczas oddychania, że On tam jest, czym mogę się go pozbyć?? jakimiś kroplami?? bo maść majerankowa nie pomaga
Madzik, Twoje dziecko ulewa, spokojnie. Moze ulewac,bo zwieracz zoladka nie dziala jeszcze tak jak nalezy. Rob przerwy przy karmieniu,odbijaj w czasie karmien,po karmieniu niech dziecko pobedzie troche w pionie. Moje obie corki ulewaly do 8 m-ca.- wiem co to ulewanie, ale zeby tyle razy po jednym posilku to jeszcze nie mialam.. zawsze nosze do odbijania, nawet w nocy a nie ulewal juz dawno a tak jak dzis to wcale.. i te odruchy wymiotne az czulam...

A ty z mężem po czym wymiotowaliście?- ja po pyzach mimo ze wszyscy jedli a maz w sumie nawet niewiadomo po czym,bo mieszanke mial..
Karmisz piersia?- tak, karmie, ale nie zjadlam nic nienormalnego niz jem ostatnio. Podalam kolo 7:30 piers i zjadl z jednej, odbilo sie lekko i narazie spokoj, moze to faktycznie bylo ulewanie, ale zeby tyle razy po jednym karmieniu??

Super bo akurat Octenisept mam w domu i od dziś zaczynam kurację mam nadzieję że jej przejdzie:):):)

A pogoda na ten wspaniały dzień pięknie Wam dopisała
brawo Mati!!! 

. Zaluje,ze wiecj nie wzielam,ale wlasnie balam sie jak bedzie z trzymaniem sie tego. A teraz juz ich nie ma

A wogole sie musze pochwalil ze Maks w koncu opanowal przewroty i robi to niespodziewanie i jak szalony, ledwo sie odwroce a on juz na brzuchu he he i nadodatek zadowolony
--

No i tak uroczo wyglada jak sie usmiecha z tymi malutkimi rosnacymi zabkami.