Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A dzis rano mnie znow zaskoczyl, otozzaczal gibonowac :) ciezko mu sie utrzymac w tej pozycji, bo wiadomo, ciezki jest, ale daje rade chlopak :) Z innych rzeczy, to mam jakies dziwne przeczucie, ze miedzy mna a mezem cos sie psuje ;/
Wiecie, nie chodzi o komputer, bo juz troche spasowal, ale coraz czesciej sie lapie, ze nie mamy o czym rozmawiac :( ja
Usiadl!!!! nie byl to perfecyjny siad, bo lezal na poduszcze, ale sie podniosl i usiadl :D teraz czekam jak zacznie regularnie siadac :)
I chciałam się pochwalić co wczoraj z mężem zrobiliśmy w kąciku Mai
A wogole sie musze pochwalil ze Maks w koncu opanowal przewroty i robi to niespodziewanie i jak szalony, ledwo sie odwroce a on juz na brzuchu he he i nadodatek zadowolony
madziauk stan podgoraczkowy u dzieci to 38 stopni,a o powyzej 38 nalezy juz zbijac temperature.
Z innych rzeczy, to mam jakies dziwne przeczucie, ze miedzy mna a mezem cos sie psuje ;/
imponująca waga :) Moja w 6 miesiącu ważyła 7280g :)
A my dzisiaj byliśmy u gastroenetrologa, żeby wykluczyć refluks (ma przewlekły kaszel) - oczywiście refluksu nie ma, za to ma alergię pokarmową na coś co zjadłam, bo po weekendzie ślicznie go wysypało na całym ciele...podejrzewam, że to wina dorsza :/ zatem dostaliśmy fenistil w kroplekach i jak się nie poprawi po 2-3 tygodniach to mamy się ponownie zgłosić do poradni...
Seria bezpłatnych to 11 włuć, a 6w1 tylko 5.
ponieważ są uważane za bardziej szkodliwe