Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A dzis rano mnie znow zaskoczyl, otozzaczal gibonowac :) ciezko mu sie utrzymac w tej pozycji, bo wiadomo, ciezki jest, ale daje rade chlopak :) Z innych rzeczy, to mam jakies dziwne przeczucie, ze miedzy mna a mezem cos sie psuje ;/

Wiecie, nie chodzi o komputer, bo juz troche spasowal, ale coraz czesciej sie lapie, ze nie mamy o czym rozmawiac :( ja

Plizzz używaj kropek i przecinków, bo ciężko sie czyta to, co piszesz.

zobaczymy co będzie ale rzeczywiście nie pomyślałam o tym octenisepcie, NIEZALOGOWANA JESTEŚ WIELKA
bo Leszek też ma pryszcze
Kąpiemy Leszka także w OILATUM i zobaczymy co będzie, jak na razie widzę małą poprawę 

taki był zmęczony a na pewno wstawię zdjęcie na odpowiedni wątek 
Usiadl!!!! nie byl to perfecyjny siad, bo lezal na poduszcze, ale sie podniosl i usiadl :D teraz czekam jak zacznie regularnie siadac :)

I chciałam się pochwalić co wczoraj z mężem zrobiliśmy w kąciku Mai
?A wogole sie musze pochwalil ze Maks w koncu opanowal przewroty i robi to niespodziewanie i jak szalony, ledwo sie odwroce a on juz na brzuchu he he i nadodatek zadowolony

mały ale jak wielki sukces 

Potem na impresie tez super. Przespał się nawet z godzinkę

madziauk stan podgoraczkowy u dzieci to 38 stopni,a o powyzej 38 nalezy juz zbijac temperature.

Z innych rzeczy, to mam jakies dziwne przeczucie, ze miedzy mna a mezem cos sie psuje ;/

imponująca waga :) Moja w 6 miesiącu ważyła 7280g :)

już też bym chciała mieć to za sobą!! 

może dlatego zasnąć nie mógł ? dużo pije wody...Szczepionka po gruźlicy chyba się goi bo jest mniejsza raz pękło i była dziurka ale widzę, że znów ma ropę ale mało więc mam nadzieje, że zaczniemy zaraz szczepienia. Mam pytanie dotyczące szczepień: NA JAKIE SZCZEPIENIA SIĘ ZDECYDOWAŁYŚCIE? PŁATNE CZY BEZ PŁATNE? TYLKO PODSTAWOWE CZY TEŻ INNY?? MOŻECIE MI PODAĆ CENY?
A my dzisiaj byliśmy u gastroenetrologa, żeby wykluczyć refluks (ma przewlekły kaszel) - oczywiście refluksu nie ma, za to ma alergię pokarmową na coś co zjadłam, bo po weekendzie ślicznie go wysypało na całym ciele...podejrzewam, że to wina dorsza :/ zatem dostaliśmy fenistil w kroplekach i jak się nie poprawi po 2-3 tygodniach to mamy się ponownie zgłosić do poradni...
Seria bezpłatnych to 11 włuć, a 6w1 tylko 5.
Dziś mamy strajk głodowy, pierwsza pełna porcja (i tak nieduża, bo 120) została zjedzona przed chwilą, na śpiocha. Cały dzień było z bólem jedzenie po 40-50
I dwie drzemki, po półgodziny. Może teraz pośpi.
ponieważ są uważane za bardziej szkodliwe
Ja czytałam dużo o szczepieniach i wiele rozsądnych argumentów przeciw takim szczepionkom, które do mnie przemawiają. Tak ja napisała Hussy, każdy robi jak uważa. Temat jest zbyt poważny, żeby się "kłócić", bo każdy rodzic musi podjąć decyzję zgodnie z własnym sumieniem i rozumem, a dla wielu rodziców temat jest bardzo trudny.