Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Już dostałam poradę żeby mu paluszki smarować czymś kwaśnym/ostrym/słonym
Mnie w tych herbatkach przeraża, że to sam cukier
Co zrobić jak dzieciaczek nie chce nic pić. Wody, herbatki... Nic. Właściwie to chodzi o to w czym pije. Butelki żadnej nie akceptuje. Niekapka tez nie... Co podać w takim razie? Ten śmieszny kubek? Też myślę, że nie napije się z niego... Łyżeczką? Już zgłupiałam...
--
A to była swojego czasu ulubiona zabawa mojego dziecka. Do dziś nie umie pić z butli A smoczek od butelki przekłada w buzi na bok i gryzie
A jak Tam kupka Isiula??? byłaś w szpitalu ??
U Nas Leszek pije wodę, herbatę koperkówą i mleko :-) a czy mogę podać mu herbatkę np. Melisę lub rumianek?
Dziewczyny u Marysi pojawiły się białe luszczace się plamy myślałam że to od proszku ale po jego zmianie poprawy brak. Mam wrażenie że nawet jest ich więcej. Mam od razu szukać dermatologa czy najpierw się przejść do rodzinnego ????chciałabym to jak najszybciej wyleczyć..
wymuszanie
Mam jeszcze jedno pytanie: zauważyłam od 2 dni, że Leszek bardzo dużo je, w ciągle by coś miał w ustach, wcześniej jadał ao 90-120 ml a teraz od 90-150 ml czasami 160 ml. Czy to normalne??
my też mamy niekapka z rączkami ale Kacper łapie za to co się do buzi bierze
IzUK a może ona po tych 10 minutach jest już najedzona?
Ciastp - ja Karolkowi podtrzymuje lekko Doidy Cup jak mu podaje ( od dolu), nalewam malo wody (okolo 1cm na dnie). Jak juz troszke wypije to zostawiam mu reszte i pije sam (malo jest, wiec nie duzo wyleje). Dopiero dwa razy pil z tego kubeczka. Ale podoba mu sie. Takze bede mu codziennie podawac i z wiekiem coraz wiecej wody wlewac ;)- Madzia a Karolek juz siedzi?? bo ja niewiem jakbym miala podawac malemu skoro on stabilnie nie siedzi jeszcze..
Z tym skokiem też pierwsze słyszę ale ma sens- http://www.osesek.pl/wychowanie-i-rozwoj-dziecka/rozwoj-dziecka/1214-skoki-rozwojowe-w-pierwszym-roku-zycia-niemowlecia.html
Z tym skokiem też pierwsze słyszę ale ma sens
Madzia a Karolek juz siedzi?? bo ja niewiem jakbym miala podawac malemu skoro on stabilnie nie siedzi jeszcze..
ile się słyszy o tym że pracodawca się pyta czy planuje pani mieć dzieci, bo dla nie których pracodawców niestety kobiety planujące założyć rodzinę nie były mile widziane a eteraz tym bardziej tak będzie.