Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tak samo jak ją karmię łyżeczką- ja nie potrafie, maly wypluwa dostlownie wszystko, niewiem co robie nie tak, zabawiam go ale nie pomaga.. chyba zrezygnuje narazie i sprubuje za miesiac :(
No to dziewczyny, która ze mną zakłada "Ruch matek ostatniego kwartału"?- ja, bo nie sprawiedliwe, ja tez mam male dziecko i musze isc na bezplatny wychowawczy mimo ze inne matkie z malym dzieckiem moga spokojnie w domu siedziec i sie nie martwic o pieniadze...
A czy to nie powinno być tak że jak jakaś mama na początku roku 2013 jest na urlopie to już powinna załapać się na roczny. Przynajmniej mi się wydaje że tak było by sprawiedliwie, ale to tylko moje zdanie.- wlasnie to samo mi przyszlo na mysl juz dawno temu...
Acia20, madziiik jestescie doskonalym przykladem, ze KAZDA data wprowadzenia rocznego urlopu jest krzywdzaca dla kogos...
Dziewczyny powiedzcie jak to jest ,moja mala cyckowa , pije herbaty i soki o ronych smakach ale jak probuje jej dac mm to wyczuwa na odleglosc
A mi sie wydaje, ze na kazde dziecko przyjdzie "ten czas" kiedy wypije w koncu mm :)
A mi sie wydaje, ze na kazde dziecko przyjdzie "ten czas" kiedy wypije w koncu mm :)
A my dzisiaj kończymy 7 miesięcy- gratuluje :)
Oktawia wiecej nie spi.Od wrzesnia mala idzie do zlobka i nie wiem czy uczyc ja poobiednej drzemki czy zostawic tak jak jest.
No i dzisiaj kończymy 8 miesięcy:) Mały gorączkuje ale to chyba idą dwójki bo górne dziąsełka mega nabrzmiałe. A tak w ogóle od poniedziałku jesteśmy na antybiotyku bo się anginka przypałętała, wiec gorączka raczej nie od infekcji. Jak tylko coś ugryzie dziąsłami jest wielki ryk i właśnie dlatego obstawiam zęby. No nic u nas ząbkowanie zawsze z gorączką. Ni jest aż tak wysoka bo 38,5 maksymalnie było ale mały jest marudny i zmierzły. No a ja w dodatku połamana bo mnie przewiało i kręgosłup mi siadł:(
zaczął wycierać rączkami oczka jak jest zmęczony a jak się z nim bawię i złapie mnie za palce to od razu ma odruch wstania ( jak by chciał usiąść ). Robi bardzo szybko postępy w rozwoju a dopiero co kończy 7 tygodni- Maks tez tak robi a do podnoszeniaod dawna sie zabiera jak go zlapie raczkami... a dalej nie siedzi samodzielnie :(. Ale wyczytalam ze kolo 8 miesiaca dziecko powinno siedziec samodzielnie wiec wyluzowalam ;)