Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale super Ciekawe czy w Wawce coś takiego robią...? Ja mam taką masę w domu z ramką i odciski robiliśmy jak Kacper miał miesiąc, ale to wiadomo wszystko takie delikatne, że i odcisk tak kusy...
Ekspres do kawy Nespresso, Aeroccino czyli spieniacz do mleka i zestaw kapsułek
ale może my to za lekko przyciskamy i ta masa u nich jest miększa... Kurcze ta nasza taka niby miękka ale i tak za twarda myła....
Ile dziecko takie mm wypija na jeden posiłek? tzn wiem, że każdy jest inny - ale porca 150 ml to jest porcja OK, czy to mało?
Ile dziecko takie mm wypija na jeden posiłek? tzn wiem, że każdy jest inny - ale porca 150 ml to jest porcja OK, czy to mało?
Nasza mała śpi na boku- raz jeden raz drugi, na pleckach rzadko póki co, jakoś lepiej jej na boku.. czy ja mam podkładac jej jakieś "wałeczki" za plecki?
czy ja mam podkładac jej jakieś "wałeczki" za plecki?- ja podkladalam poduszeczke malutka zeby nie przekrecil sie na plecki bo sie balam ze sie zakrztusi jak mu sie uleje, taka panikara ze nie ;)
Madzik, mlekow nocy jest najbogatsze w tluszcz , a nie witaminki . I karmienie nocne dobrze wplywa na produkcje mleka.- no nie moglam sobie dokladnie przypomniec dlaczego he he, ale wiedzialam, ze gdzies dzwoni ;)
A zadne mm nie jest tak dobre jak mleko mamyzgadzam sie, ale jezeli ma to powodowac stres i meczarnie dla mamy a takze udzielajacy sie stres dziecku to chyba lepiej dac to mm...
Hope a ten katar to nie od zębów? Staś mi się dzisiaj obudził z takim samym wodnistym i wiążę to z zębami. Alergii żadne z nas nie ma, w rodzinie też nie. Kataru też nigdy nie miał, a ząbki idą. Nie wiem jak tam uzębienie Dominika?