Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mama go sadza opartego o kanapę i tak może dłużej wysiedzieć, ale ja mimo to boję się, że to mu w jakiś sposób szkodzi i nie pozwalam. I kto tu ma rację? Bo już zgłupiałam.
Wziął Kacpra na ręce, usiadł i postawił go na nóżkach na swoich kolanach
Ostatnio na fizjoterapii słyszałam jak fizjo mówiła babeczce (która, żaliła się na podobny temat), że mniejszym złem jest stawianie dziecka na nogi niż go na siłę sadzanie. Ale to niczego nie rozwiązuje bo pozwolenia nie daje.
I go delikatnie puścił, a Kacperkowi aż się nogi w kolanach szybko ugięły
Dziewczyny mam pytanko. Kacper nie siedzi oczywiście jeszcze samodzielnie, ale nie daje mi spokoju moja mama i muszę się u was wypytać. Czy takie dziecko, które właśnie jeszcze samo nie siedzi (tylko pare sekund się utrzymuje) można posadzić i podtrzymywać z boku
moja Ninka pierwsze 1,5 miesiąca spała tylko na boku [raz jednym , raz drugim] i oba bioderka I A cały czas tzn podczas dwóch badań
a kładłam ją na boczku bo tak mi położna kazała, więc znowu jak widać co rusz to inna opinia i weź tu człowieku bądź mądry
bo moja dziś o 7mej zjadła i spała do 11, poźniej jedzonko chwila gadania, przytulaski i kima 3h. Potem karmienie kupa po pachy, więc kąpiel i dziecko znów śpi.Nie żebym narzekała czy coś , ale wiecie niedoświadczona matka we wszystkim czegoś się doszukuje :P- sie ciesz, Maks od urodzenia spi max 15-20 minut, potem ze 2-3 h zabawylacznie z jedzeniem i znow 15 minut...
Swoją drogą moje dziecko jak zrobi kupe to musze przebierać całą.- mam tak do teraz, tyle ze rzadziej he he
Kacper dziś zajadał się kleikiem kukurydzianym...takiego pożądania w oczach to ja nie widziałam w życiu- zazdroszcze... Maks nie lubi jesc nic z lyzeczki... tylko cc albo butla.. chyba zaczne mu kaszke dawac w butelce
Kacper pluje tym dalej niż widzitez kupilam Maksowi ale woli gryzc zewnetrzna czesc niz sie skupic na srodku he he
zUK powiem Ci, ze chyba wszystkie dzieciaczki w tym wieku śpią większość czasu. Ciesz się, bo tego wolnego dla siebie czadu będziesz miała coraz mniej....
Dziewczyny znam wyniki. Na 5 badań, 4 są idealne, a 1 lekko obniżone (chodź miało byc powtarzane bo kontrolka się skończyła przed badaniem Kacpra) więc nie wiem co o tym myśleć. Ale chyba leczenia nie będę chciała dla niego (oczywiście przedyskutuje z lekarką).
Ja sie czaje z tym rozszerzaniem diety, Karolek dalej tylko na mleku. Mam jakias kaszke dodaj wode mleczno-ryzowa. Moze sie skusze i w kolejny weekend mu podam. On uwielbia patrzec jak my jemy, mieli wtedy swoja buzka jakby z nami jadl ;) Kacper dziś zajadał się kleikiem kukurydzianym...takiego pożądania w oczach to ja nie widziałam w życiu
A ten 4 to co to takiego jezeli moge zapytac? Cos powaznego?
A! I jutro idziemy na spotkanie o brytyjski paszport, takze 3majcie kciuki by nam dali pozytywna decyzje ;) Mam nadzieje, ze mam wszystkie dokumenty i poprawnie wypelnione.
A nie rozszerzacie diety?
Violet a suwaczek dobrze wskazuje?
Isiula Jaś urodził się 31-go, więc jutro nasz suwaczek pokaże, że ma 6 miesięcy i 1 dzień więc przyjęliśmy zasadę, że miesięcznice świętujemy zawsze ostatniego dnia miesiąca