Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
violet, a ty teraz robisz ekspozycję na gluten? Bo ja się zastanawiam kiedy powinnam zacząć.
Kaszkę na mleku robię wg przepisu na opakowaniu i podaję łyżeczką.
Gotuję codziennie do obiadków kaszkę manną i mieszam razem z obiadkiem- i je ladnie? Bo Maks za chiny niechce, wywala mi jezykiem lyzeczke i tragedia po prostu, ze 2-3 razy musze odgrzewac pokarm bo tak dlugo to schodzi
Tylko zastanawiam się jak to zrobić. Po prostu ugotować tak jak do obiadku i pomieszać z gotowym mlekiem? Bo nic innego mi nie przychodzi do głowy:/--- jako ze mi ciezko jedzeniem to dodaje kaszke do mleka na wieczor. Maks pije kolo 90 ml i daje 1 lyzeczke plaska do mieszkanki mlecznej (bo nie ma jeszcze 6 miesiecy skonczonych to tylko jedna daje). Co do kaszek mlecznych to niewiem, bo Maks moze tylko te bezmleczne (skaza bialkowa), których w sumie tez niechce... jutro sprobuje kaszki malinowej..
Gotuję codziennie do obiadków kaszkę manną i mieszam razem z obiadkiem więc myslę, że Wy już też możecie zaczynać z Kacperkiem
W takim razie kaszke kiedy?
z dnien dzisiejszym zakanczam rozszerzanie diety bo to bez sensu, i tak wszystko wyrzucam.. chyba do konca zycia bede karmic piersia
Dziewczyny czy miały Wasze dzieci tak że waliły głową przy obrotach? Marcel właśnie aktywował funkcję obrotów no i z pleców na brzuch jest ok ale z brzucha na plecy jest za każdym razem łup w glebę i w 80% płacz z tego powodu.
no i ten chłopczyk zaczął jeść :)- tak, mial ponad 8 miesiecy, widzialam kawalek. Jak zacznie siedziec to zrobie blw, ale on taki len wiec pewnie do tego 8-10 miesiaca raczej nie siadzie
ale on taki len wiec pewnie do tego 8-10 miesiaca raczej nie siadzie
--
moja Oktawia jest starsza od Maksa a je jak chce- ale cos je, a On nic niechce, kompletnie. Nie mowie zema mu to posilek zaspokajac, ale bym chciala wiedziec czy cokolwiek mu smakuje a tam mi nawet trudno mowic czy jest uczulony na cos skoro wypluwa wszystko jak juz jakims cudem uda mi sie mu te lyzeczke wsadzic do buzi. najbardziej smakuje mi sliniak podczas karmienia
A dawalas mu pobawić się jedzeniem?taka zmiksowana papka??
A czemu się tak upierasz przy papce?- bo kaszke probuje mu dac na sniadanko, a niestety jeszcze nie siedzi
Dziewczyny chyba nadal Leszek przechodzi ten skok rozwojowyja mam wrazenie ze skok u mojego trwa non stop z przerwami na 2-3 dni he he
Piszesz, że próbujesz dopiero 3 dni= to moze zle napisalam, prawie miesiac, mialam napisac 3 tygodnie, w poniedzialek minie miesiac
Dziewczyny chyba nadal Leszek przechodzi ten skok rozwojowy bo je dużo a mało śpi, jest zmęczony a nie zaśnie.
A w ogóle już coś eksperymentowałaś z BLW?- raz, ale to troche trudne jak on nie siedzi a na lezaczku bujaczku chyba bedzie trudno