Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Cierpliwości zatem.

Ale ja ste staram, zabawiam go, robie samolocik,
To naprawdę jest najlepsza droga do obrzydzenia dziecku jedzenia.

Spróbuj i Ty tak
jak jedzenie juz zimne to rezygnuje, i pruboje na drugi dzienMadzik, moje dziecko nie zje niczego ciepłego ;)
--
A musisz rozszerzać dietę?- no chcialam bo mam alergika i widze po tym co ja jem ze na wiele rzeczy jest uczulony, wiec powoli chcialam sprawdzic co jak. decyzje o dodatkowych 2 miesiacach podjelam na poczatku kwietnia, bo tak 12 maja bym musiala do pracy wrocic a pracuje na 2 zmiany. No i pediatra juz mowila by zupke dawac

!! A z mniej fajnych rzeczy to dopadł o lęk separacyjny... Długo takie coś trwa..??
[/url
potem na chwile przysnął w nosidełku jak wracaliśmy z działki lecz się przebudził bo go rozbierałam i od godziny 18 nie śpi, a jak chce go położyć to wielki krzyk!! Jeść nie chce, pić też nie, pampers przebrany, odbite, nic nie boli i nie śpi, leży na naszym łóżku liże piąstkę i ogląda telewizor
czy to normalne w jego 2 miesiącu życia??
jestem ciekawa czy śpi?? czy zaraz się przebudzi

W dzień natomiast cały czas patrzy gdzieś obserwuję wszystko dookoła,poznaje już mój i męża głos oraz nasze twarze...I wielki sukces bo od tygodnia strasznie polubiła kompanie śmieje się i rusza nóżkami chce chyba pływać he

Małe tez gaworzy coś pod nosem i odkryła też że potrafi gadając do siebie też piszczeć co chwila,sprawia jej to chyba ogromną przyjemność jest po prostu kochana
Wiecie w ciągle słyszę, że powinien jeść i spać, jeść i spać a Leszek taki nie jest, On chce sobie pogadać, potrzebuje zainteresowania, poleżeć sobie i popatrzeć na TV- ja tezto slyszalam a mlody w sumie to spal ino w nocy, w dzien krotkie drzemki a tak obserwowal swiat :)

Bądź cierpliwa 

4,5kg jest troszkę ponad 25centylem. Jak wam się wydaję rośnie i przybiera dobrze czy źle?Nie znam się więc pytam Wy już bardziej w temacie mamusie

nie zachwiała i siedziała sobie i się bawiła,super!!!