Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Moja tez jest rozbrykana kopie nóżkami i boksuję rączkami
Kładę ją na brzuszku ale nie ma sił za bardzo podnosić główki jeszcze jestem cierpliwa:)
Violet u nas Maja zaczęła obracać się dopiero coś ok 6 miesiąca, po siódmym raczkowała i siadała a po 10 już sprawnie chodziła, więc spokojnie. Może być tak że Jaś ruszy teraz jak burza
Violet i widzisz nie masz się czym martwić Jaś wszystkiego się uczy w swoim tempie:):)
bardzo prawdopodobne, że ma to w genach po mamie
ja podobno do 10-go m-ca nie robiłam nic, aż nagle pewnego dnia wstałam na nogi, usiadłam, raczkowałam itd
Dziewczyny czy Wasze dzieci mają tak ze przy karmieniu machaja łapka. Kurde bo moj ostatnio zawsze sie glaszcze po glowie. A ja ostatnio mam chyba faze na łapanie jakiś paranojek i sobie wkrecam różne rzeczy...

Normalne :) Nina tak jakby grzebała we włosach albo za głowę się łapała
Moja tak macha rączką, ze nie raz po paszczy dostałam :) Albo tarmosi się za ucho

, ale koleżanka mnie zmobilizowała i z nią jeździłam, na szczęście obyło się bez przygód 
Aha nie chwaliłam się nigdy nikomu ale tak bardzo lubię chodzić,ze potrafię przejść 12 km w jedną stronę czasem jak mnie najdzie ochota to idę do Warszawy i wracam autobusem