Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Hehe Madziik Maksiu kończy 6 miesięcy nie 3- dziekuje, juz poprawilam he he

A ja się taaaak martwiłam 

Dziewczyny muszę to napisać !!! Jako panikara oznajmiam, że moje dziecko 2 tygodnie temu samo usiadło, dziś siedzi jak stara, wczoraj zaczęła wstawać, a dziś przeczworakowała z pół metra A ja się taaaak martwiłam
, teraz Ci będzie ciagle wstawać i doskonalić tą umiejętność
Dumna mama
Wiecie tak czekałam i czekałam i nawet pisałam u siebie pod wykresem, że daję czas do skończonego 10 miesiąca i jeśli nic nie ruszy w żadną ze stron, to chyba do lekarza uderzę, bo by mnie chyba stres zjadł. No i mnie skubana mała przetrzymała
Dzięki e-ciotki przekażę Joszce gratulacje jak tylko się królewna wyśpi, bo przycina właśnie komara 

Po szczepieniu na rączki i Kacperkowi humor od razu wrócił.

zazdroszczę
mały rośnie zdrowo
Jeżeli chodzi o twój problem z nogą to dobrze, że idziesz, będę się teraz martwić 
czasami napije się wody ale nie zawsze da się go "oszukać" czy to normalne?? czy powinnam się martwic??

Tośka już 9 raz mi "ulewała", zdarzało jej się że nawet jak minęło ponad godzinę od piersi.
Czy może to mieć związek z dzisiejsza kaszka manną?

!Isiula, przygotuj się że niedlugo nedziesz zmieniac pampki jak Stasiu będzie siedział
a później pewnie na stojąco? 

Mam pytanko pewnie głupie ale je zadam
Zakładam małej na spacer czapeczkę i tak się zastanawiam mogę zakładać jej jak jest naprawdę ciepło opaskę na uszka???Czy jest za malutka jeszcze???
Moja się nie poci w czapeczce ale jest dość ciepła