Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, macie jakiś sprytny sposób na karmienie malucha? Generalnie jestem na blw ale czasem chce dac malemu jakies owocki ze słoiczka i jest walka o łyżkę. Nie daje się nakarmic bo zaraz łapkami wyrywa mi łyżeczke i ją miętoli w buzi. Brudzi łapki, ubranko, włosy...
Właśnie zmierzyłam temperaturkę i mamy winowajcę... 38,5 przez pupę, więc 38 wychodzi... I coś z tym robić?
Ciasto - moja Lilka jest blw i do 8 miesiąca nie dało się jej nakarmić. Potem na miesiąc jej się odmieniło (zjadała kilka łyżeczek kaszki) i w 9 miesiącu znów przeszło. Dziewczyny, macie jakiś sprytny sposób na karmienie malucha? Generalnie jestem na blw ale czasem chce dac malemu jakies owocki ze słoiczka i jest walka o łyżkę. Nie daje się nakarmic bo zaraz łapkami wyrywa mi łyżeczke i ją miętoli w buzi. Brudzi łapki, ubranko, włosy... Gorzej niż blw
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki tez podczas karmienia preza sie, odpychaja nóżkami, robią mostek i odchulsja główkę do tylu. Mój krasnalek tak robi. Cieżko mi go trzymać. Nie dość, ze waży 8kg to długi ( nie mierzylam dawno, ale ubranka nosi na 74cm). Tak samo cieżko mi sie go usypia. Bo nóżkami przewraca ;)
Venus twój Lesio jest taki jak mój Piotruś o 21.00 po kąpaniu dostaje butle 180ml i do 5.00 rano śpi jak zabity- tez tak chce!!!
katka_81: Dziewczyny, pisze w imieniu leneczki. Niestety okazalo sie, ze Milenka byla w ciazy, okolo 8 tydzien a te bole i krwawienie, to poronienie. Jak poczuje sie lepiej psychicznie, opisze wszystko.
Przykro mi to pisac..