Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, mój Skarb, dziś pierwszy i nieświadomy pewnie raz powiedział do mnie MAMA
Dziewczyny, mój Skarb, dziś pierwszy i nieświadomy pewnie raz powiedział do mnie MAMA :) wzruszyłam się bardzo
Venus co z tego ,ze mieszkam koło najlepszego szpitala ortopedyczno-chirurgicznego w Polsce jak ciężko się tam dostać.Piotruś na rehabilitacje tam może iść ale dopiero za rok
co z tego ,ze mieszkam koło najlepszego szpitala ortopedyczno-chirurgicznego w Polsce jak ciężko się tam dostać.Piotruś na rehabilitacje tam może iść ale dopiero za rok
jakie krzesełka do karmienia polecacie?
wyrażenia emocji- to powinno zdarzać się parę razy dziennie, a nie tak często jak u Lusi. Słyszałyście o czyms takim?
Dziewczyny jaki wózek macie dla swojego maluszka? Ja zamówiłam graco symbio i jestem ciekawa jaki będzie w użytkowaniu.
wiesz co ja coś takiego obserwuję u Kini od czasu do czasu... wyciąga nóżki lekko je podnosi (ale są właśnie proste) unosi lekko rączki, zaciska piąstki i też mocno prostuje, wygląda jak by zesztywniała, przy czym przygryza sobie dziąsełka (jakby coś jadła), przy tym wygląda jakby się złościła, ale nie drży, mnie to nie zaniepokoiło bo to trwa dosłownie z 1 sekundę ale może faktycznie to ma związek z emocjami...