Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O właśnie mam pytanie odnośnie basenu. Zakupiłam Kacprowi tego pampersa do pływania i tak się zastanawiam one nie przeciekają (w jedną i drugą stronę)?
O właśnie mam pytanie odnośnie basenu. Zakupiłam Kacprowi tego pampersa do pływania i tak się zastanawiam one nie przeciekają (w jedną i drugą stronę)?- ja mialam pampersa takiego i nic raczej nie plywalo, ale maluch mi kupki nie zrobil. A co do tego czy do wewnatrz to niewiem, ale pewnie cos tam sie jednak dostanie, maly w sumie byl caly mokry wiec nie sprawdzilam czy pod pampkiem tez
Dziewczyny, mam pytanko. Dziś obudziłam się z bolącym zgrubieniem niedaleko sutka :( Taki centymetrowy guzek jakby... Jest to w piersi, którą już nie karmię (karmię jedną piersią) - ale jest w niej jeszcze trochę mleczka, bo jak ostatnio przystawiłam do niej Misię, to troszkę poleciało. I już sobie wkręcam Bóg wie co :((( Możliwe, by to był zastój? A i dodam, ze jest to w miejscu blizny - miałam tam niecałe 2 lata temu usuwany mastopatyczny guzek (niezłośliwy). Możliwe, by w miejscu blizny zrobił się zastój? Oczywiście w poniedziałek pójdę do lekarza ale martwię się :/--
Katka, moze byc to tobiel mleczna. Ja mialam w piersi wielkosci orzecha wloskiego. Schodzilo kilka m-cy. Pij ten olej na zimno i moglabys troche laktatorem sciagac badz mala przystaic raz dziennie,zeby broda byla od strony zastoju. To jest bolesne czy nie?
--
dziewczyny czy moglaym prosic o linka do tej maty gigant ktora ma pare z was bo mysle o jej zakupie niebawem a chodzi mi o cos naprawde sporego, bede wdzieczna
dzisiaj albo jutro obniżamy poziom w łóżeczku, wolę dmuchać na zimne. Dziś nad ranem w ostatniej chwili go złapałam, już wisiał głową w dół na łóżku
O właśnie mam pytanie odnośnie basenu. Zakupiłam Kacprowi tego pampersa do pływania i tak się zastanawiam one nie przeciekają (w jedną i drugą stronę)?
Katka, czyli to raczej jest zastoj. Te pij olej, i przystawiaj chociaz raz dziennie mala. Mozesz wziasc tez ibuprom (3 x dziennie w dawce 2x200mg,potem z 2 dni 3x dziennie po 1 tabletce 200mg). Mozesz delikatnie masowac od zgrubienia do sutka( a wlasciwie gladzic).
A wtedy jak mialas ten guzek usuwany,to on napewno nie bolal co?
Jeszcze w lozeczku sam sie na brzuszek nie przekrecil (moze za malo miejsca ma?- poczekaj, zaskoczy he he. Mysle ze lozeczka to standard a ja juz nie raz zagladam rano przez "obicie" a mlody na brzuchu i radocha he he
Mnie moje dziecko zaskakuje-straszny straszek z niego rośnie. Na widok obcych ludzi reaguje płaczem-ktoś się do niego odezwie, a on zaraz buźka w podkuwkę i bek, zaraz rozgląda się za mną. Kurcze,troszkę mnie to przeraża że taki z niego tchórz-nawet sobie człowiek kichnąć nie może bo zaraz ryczy. Ktoś głośniej się odezwie to też jest wystraszony...mam nadzieje że wyrośnie z tego,albo trafił mi się cycuś maminy
Tosienka dziś nurkowała, nawet jej się podobało
Na widok obcych ludzi reaguje płaczem-ktoś się do niego odezwie, a on zaraz buźka w podkówkę i bek, zaraz rozgląda się za mną. Kurcze,troszkę mnie to przeraża że taki z niego tchórz-nawet sobie człowiek kichnąć nie może bo zaraz ryczy. Ktoś głośniej się odezwie to też jest wystraszony...
oraz jak zachecic dziecko do ssania piersi? Mam juz mleczko (niewiele ale jets) i chcialabym młodego do piersi przystosowywac a nie butla ciagle ( od szpitala mial MM bo jako wczesniakowaty mial mala dosc wage (ur. 2490g spadło do 2385g a w momencie wypisu bylo juz 2404g) a ja dopiero zaczynalam z laktacja i nadal z nia walcze ale sie nie poddaje).
Dostawiam go i ssie chwile i puszcza... potem zaczyna sie troche krzywic i marudzic i domaga sie jedzenia to daje mu butelke albo z moim pokarmem albo jak nie mam to z MM. Nie zawsze mam pokarm i tez nie wime jak go zwiekszyc - laktatorem dzialam co 2-3h.. by pobudzic..
Contratubex też tak śmierdzi ;) Cepan, ale użyłam go całe 2 razy. Śmierdzi jak czipsy cebulowe