Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a bo to wyciąg z cebuli w sobie ma czy cuś ;) :)
Cobraczek, a to jest bardziej na jednej stronie? I czy jest szorstkie?Bo jeśli nie, to mi to wygląda na poparzenie słoneczne - może mimo cienia byliście na dworze w jakims upale?
Dziewczyny, czy ja mogę swojej Misi podać wodę niegazowaną żywca, nie przegotowując jej wcześniej? Czy muszę ją przegotować?
Cobraczku, mi się wydaje, ze to uczulenie na słońce...
Cobraczku, pewnie najlepiej umówić się do lekarza, żeby ocenił co to, a może teraz posmaruj mu buzię jakimś natłuszczającym kremem, żeby złagodzić (jeśli to oczywiście od słońca).
A ja chciałam Wam wkleić fajny tekst, który polecałam też na maluchach, a propos rozwoju dzieci ;) Gdzie ma miś oczko
No i ogólnie to fajna strona prowadzona chyba głównie przez tatę. :)
jestem tylko tym zdziwiona,gdyż czytałam, że dzieci dopiero ok.8 m-ca życia tak reagują na obcych ludzi...a do tego czasu są w miarę ufne i nie jest dla nich problemem jak ktoś obcy je trzyma na rękach...
Też jest ważne jak Wy reagujecie na jego strach.
Hydrozagadka kiedyś wkleiła świetny artykuł, w którym było napisane, że w norweskich szpitalach jest zakaza karmienia noworódków mm.
Do kiedy karmilas Hanie piersia? I jak wygladalo odstawienie?
Hydro, Hania przesypiała Ci noce, dobrze pamiętam? Bo Lilka nie jest przyzwyczajona do piersi w dzień i raczej bez problemu może nie jeść do wieczora, za to w nocy czasami staje się podobna do Krasnala Frag... bo najpierw ograniczyłyśmy karmienia do raz dziennie (wieczorem, przed zaśnięciem), a potem po prostu sama zrezygnowała
Hydro, Hania przesypiała Ci noce, dobrze pamiętam?
Mamooo, wysmorowałam mega posta i jakiś Error cholerny się włączył- pewnie cie wylogowalo, mam tak czasem
[/quote][quote=Ul_cia]Moja martynka jest chyba najwiekszym strachulcem/wrażliwcem na naszym forum
Czy jeśli się zajdzie w ciążę to trzeba odstawic dziecko od piersi...?- cos gdzies czytalam ze do konca I trymestru ponic mozna, ale pewna nie jestem
Nadal robi mi kupy raz na 4 lub 5 dni, mimo tego że tą kaszkę już tak jakiś czas jemy. Raz dziennie coś dostaje próbowałyśmy już:- marchewkę - winogrono- kalafiora- jabłko - bananaI kupy po tym wszystkim nadal nie ma- tak normalnie cale czy jak te winogronko??
A powiedzcie mi.. Tak na zaś. Czy jeśli się zajdzie w ciążę to trzeba odstawic dziecko od piersi...?
Czytalam osattnio artykul wlasnie o karmieniu dwojki dzieci i podobno mleko bedzie mialo inny sklad dla starszego dziecka, a inny sklad dla maluszka. Kurcze,szkoda ze go nie zapisalam. Ale moze uda mi sie znalezc.
podobno mleko bedzie mialo inny sklad dla starszego dziecka, a inny sklad dla maluszka- tylko jak ta piers wyczuje ktore akurat ssie?:>
Hej hej wpadam tylko na chwilę żeby się pochwalić,ze Piotruś dzisiaj przed rehabilitacją tak pięknie podniósł nóżki do góry ,że złapał je rączkami i lwytrzyłał tak parę sekund .Leżąc na brzuszku bardzo ładnie trzyma główkę w górze.Ale jestem z niego dumna :) Aha i to nie wszystko nareszcie mamy nowe auto takie fajne i rodzinne Opel Zafira.