Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Madziik - czyli zaufałaś po prostu swojej intuicji?- tak, niechce jesc to nie bede zmuszac, glodny by plakal, a karmienie przeciez jest na zadanie. Maks przybiera ladnie wiec nawet teraz je nie za duzo ale wyglada oki i jest zdrowy :)
A moje młodsze dziecko wczoraj postawiło swoje pierwsze krokino to wielkie gratulacje :)
i mierzy 70 cm szok no nie
dziewczyny mam pytanie moja mała ostatni ssie non stop piąstkę i ślini się bardzo wiecie dlaczego??????
hej dziewczyny, czy ktoras z was owijala dzieci do spania?- ja owijalam dosc dlugo, az wyrosl z rożka he he, a na smoczka ja nic nie poradzilam, po prostu mu przeszlo i juz, teraz spi dluzej i tylko na karmienie sie budzi a wczesniej masakra byla, bo po kilka razy wlasnie z powodu smoczka... teraz tez mu sie zdarzy ale juz sporadycznie.
potem robię 100ml mleczka.- wow, Maks z ranca wypija mojego 100 z kaszka he he
Skończyło się na tym, że N. niosłam w nosidle na plecach, a H. dumna jak paw zapakowała się do spacerówki.
dziewczyny mam pytanie moja mała ostatni ssie non stop piąstkę i ślini się bardzo wiecie dlaczego??????
Nie wiem L. tak robi od pół roku ;)
Violet z tego co mi wiadomo to bez obaw możesz podać Paracetamol.
Violet 2 wymioty to nie tragedia, obserwuj go i tyle, mogą one mieć wiele przyczyn wiadomo, co do gorączki Jas miał pierwszą gdy skończył 8mcy dałam najpierw nurofen ale nie pomógł, potem pedicetamol(ten na krótko obniżył trochę) później podawałam oba na zmianę czasem pod postacią syropu a czasem czopka, wszytsko zależy czy jadł, pił, miał srakę itd
Moja tez nigdy nie siadala w nocy,za to przy jedzeniu robi takie kombinacje ze piersi to niedlugo do kolan wyciagniete beda.