Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kinia od 4dni kładzie się spać o 21:30 i wstaje o 7:30... przesypia całą noc
spodziewałam się większej ilości...
ale czytalam ze odruch moro zanika do kona 3mies
witajcie, powiedzce mi kiedy u waszych dzieci zanikl odruch moro?- ja jakos do marca czyli maly spokojnie mial 4 miesiace. Ale to byla zima i robilam tak by mu cieplutko bylo :)
co to proba trakcyjna? czy to jak sie dziecko za raczki chwyci to ma sie podciagac do siadu? bo moj to akurat juz robi i to z pelnym zapalem...
Ostatnio usypia mi na boczku, jednym lub drugim.- nasze dzieciaczki maja podobny etap :)
A mój Miki dzisiaj obudził się z dość mocnym kaszlem,Maks tez mial taki etap ze kaszlal jak szalony, glownie rano i sie martwilam ze cos nie tak. Pediatra mowi, ze to nadmiar sliny. A to trwalo dobrych pare tygodni, teraz juz jest lepiej ale tez sie czasem zdarzy.
Mój łebka do siadu to chyba nigdy nie pociągnie... jak podaję mu palce to złapać złapie ale zupełnie nie wie co dalej robić
Dziś Tosia z placków na brzuszek się prZekręciła.
cały czas chodzę bo ten na brzuchu wyje i go obracam na plecy i tak w kółko.- hi hi, skad ja to znam..
Mój to już ma to tak opanowane, że mnie już cholera bierze. Robi to wszędzie łącznie z ubieraniem i zakładaniem pampka. Mam wrażenie, że to silniejsze od niego.
Nie wiem co dziś jest mojej małej, ale nie daje się nigdzie odłożyć sama. Źle jej na macie, łóżeczku, leżaczku, naszym łóżku. Uśmiecha się od razu jak się ją zabierze z któregoś z tych miejsc i dobrze jej tylko na moich rękach ostatecznie u M.
Apropo przemieszczania, widok z przed 5 minut
żeby nieco utrudnić dostęp babce eMa do Kacpra
A czemu zly pomysl z ta pizamka dwuczesciowa?
a jak przechodzilas na 2? Od razu czy stopniowo?
nóżka też chce na podusi poleżeć- to tetra. nie mam podusi :)
waży 7,610 kg,- ladnie.. ladnie... Maks starszy na 6 miesiecy wazyl 7100 ;)