Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- ladnie.. ladnie... Maks starszy na 6 miesiecy wazyl 7100 ;)
Drobniutkie te wasze dzieciaczki :) Karolek miesiac (23.04) temu wazyl 7.940kg :)
My diete zaczelismy rozszerzac 2tyg temu. Takze niedawno :)- blw?
Jeszcze nie, w czerwcu kupie ksiazke- wiec teraz kaszki?? daj znac jak idzie :)
A dziś zjadł słoiczek brokułów- widze tylko Maks ma awersje do lyzeczki he he....
- widze tylko Maks ma awersje do lyzeczki he he....
Moze mu niesmaczne jedzenie podajesz? Probowalas? Smakuja Tobie? :) Pytam, bo ja zawsze probuje ;). I wiem co jaki ma smak ;).- tak. prubowalam sloiczki, jablka sama starlam, banana, zupki tez robilam aby mi smakowaly. Kaszke dalam troche z butelkio by sprawdzic czy glodny, zjadl 30 ml a jak zobaczyl lyzeczke to od razu jezyk przez wargi i krecil sie... niewiem, moze serio ja robie cos nie tak... Sloiczkow juz nie kupuje bo 99% ma marchewke a on nie moze :(
Tosi jedzenia dajemy je na podłogę- i ja trzymasz na rekach i tak je?? czy siedzi gdzies?? bo mi ziemniaka zgniotl w rece i papka na ziemie poszla
Ostatnio tak patrzyła się na mój kubek z herbatą- za kubkiem patrzy, za talerzem srednio, chociaz za talerzem samym tak, chetnie by go na ziemie sciagnal ;p nawet na palcu mu ziemnaczka daje ale malo go interesuje jak mu do buzi zblizam. sam je tylko te palke kukurydziana i to chetnie i w sekunde
No raz mu dalam, ale zrzucil na ziemie od razu i po ptokach, nawet 2 sekundy to nie trfalo i bylo po jedzeniu a ziemi mu nie dam..
Najchetniej by mu dala danonki
Ja bym była chyba wzięta za wyrodna matkę jakbym przyznała się do tego co już Kacper próbował.
Ja bym była chyba wzięta za wyrodna matkę jakbym przyznała się do tego co już Kacper próbował.
A powiedz kaszke juz dawalas?- kaszke je co rano z butelki od kwietnia i kolo 23 (taka z glutenem). chetnie zjada. Jedyne co procz samego mojego mleka :)