Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mój brzdąc więcej czasu dziś śpi- no to super:D
Mamy pierwszego ząbka, wystukałam łyżeczką!
--
A jak wy to robicie, że wasze dzieciaczki pokazują co w buzi mają? Ja mam 3 sekundy podczas ziewania zerknąć
a wracając do słynnych danonków. Czuje się niemal jak wyrodna matka jak widzę, że moje znajome podają je swoim dzieciom, a ja nie. Niemal się ugięłam ale jak zobaczyłam skład to z lekka mną wstrząsnęło i tak się zastanawiam od kiedy mogę młodemu podawać na deser jogurcik naturalny z np musami owocowymi ? gdzieś czytałam, że od 10 miesiąca ale pewna nie jestem...ktoś wie?;)
A jak wy to robicie, że wasze dzieciaczki pokazują co w buzi mają? Ja mam 3 sekundy podczas ziewania zerknąć.
Ostatnio tez przeczytałam skład Danonków. I bardziej mnie dziwi, że ludzie je dają dzieciom, niż że nie dają. Poza tym wyczytałam na opak. (mam nadzieję, że mi się nie wydawało), że Danonki to serek homogenizowany, nie jogurt. Nie znam się, ale chyba serek jest cięższy do trawienia niż jogurt? jak zobaczyłam skład to z lekka mną wstrząsnęło
U nas to samo. A jak chcę palcem usteczka otworzyć, to od razu język idzie do przodu. Dziąsełka miałam okazję widzieć ze 2 tyg. temu... Tyle, że ja straciłam nadzieję na zęby (tzn. jak wyjdą, to będą- kiedy śmuszą wyjść, prawda?) Ja mam 3 sekundy podczas ziewania zerknąć.
Dii, może Ci zacząć siadać w każdej chwili. Ninka sama siada od miesiąca (co prawda na początku nieprawidłowo, bo z boku- podpierając się ręką), a od tygodnia wstaje sama, opierając się np. o mnie. Zastanawiam się tylko kiedy on zacznie się podciągać do siadu... Kiedy to następuje?
Z 97 centyla spadła pomiędzy 75-90.
Tyle, że ja straciłam nadzieję na zęby (tzn. jak wyjdą, to będą- kiedy śmuszą wyjść, prawda?)- mam to samo podejscie :)
Tyle, że ja straciłam nadzieję na zęby (tzn. jak wyjdą, to będą- kiedy śmuszą wyjść, prawda?)
Dziewczyny, mam pytanie. Ninka w ciągu ostatnich 2-ch miesięcy prawie w ogóle nie przybrała na wadze. Z 97 centyla spadła pomiędzy 75-90.... Martwić się? Apetyt jej dopisuje...
z hipp (taki czteropak) ale kurcze za 4 maleńkie jogurciki 12 zł...
A mnie dziwi, że te jogurciki "dla dzieci" maja tak długie okresy ważności i stoją na półkach a nie w lodówkach;)
Poobserwuje ale sie martwie tym jego brakiem apetytu :( No dzieciak pogodny i radosny a ja milion mysli o przeroznych chorobach w glowie..
butelke... on m piers ssie 5-10min srednio aktywnie, potem sie wyglupia, odwraca, odpycha i tyle z tego jedzenia. w nocy jak chce go budzic to zrobi 10 ruchow ustami i spi i nie jestem w stanie nic zrobic a drastycznie w nocy budzic nie mam serca. moze wy cos poradzicie, mial ktos cos takiego?