Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kacper ma ostatnio jazdy w nocy. Budzi się z krzykiem, biorę go na ręce a on już śpi. A jak do niego podchodzę i próbuję dać smoczka to wypycha obiema rączkami i cały czas macha głową na boki i krzyczy: "Ne ne ne ne ne ne ne"! Jakby wiedział co mówi. Zanim próbuję dać mu smoczka tez tak robi! Ale rozczula mnie to. Jak go biorę na rączki a on się wtula we mnie i śpi dalej...
OOOOOO jakie to slodkie
Dii, mozesz wstawic linka do tego nawilzacza?
dziewczyny, czy ja mogę podawać Misi np. mus owocowy z jogurtem naturalnym ale tym normalnym danona? Czy on jest nieodpowiedni dla takiego malca...?
Ja od zeszłego tygodnia mieszam jogurt grecki z owocami, albo jakiś inny naturalny i jest ok. Te typowo dziecięce omijam szerokim łukiem. Można samemu zrobić świeży, pyszny owocowy mus :)
ale ja miałam 3 także niewielkie mam doświadczenie
Mi tez same wypadały. Część w zasadzie wyjęłam sama. Położna ani nikt nigdy mi nic tam nie wyjmował.
pięknie mne zszyli i wyglądam jakbym nie rodziła;)- super :) mi gin zalecil plastyke po drugim dziecku...
Te jogurty różnią się oczywiście smakiem i konsystencją. Grecki jest bardziej gęsty i kremowy. Ale to nie wszystko. Pierwszy krok do stworzenia greckiego jogurtu jest dokładnie taki sam, jak w przypadku tego tradycyjnego. Zaczyna się od fermentacji mleka ze "zdrowymi bakteriami". Różnica pojawia się później. Po dodaniu bakterii, mleko jest rozlewane do kubeczków, zanim zdąży sfermentować. Dzieje się to dopiero w opakowaniu. Dzięki temu produkt ma więcej białka (niemal dwukrotnie) i mniej cukru niż tradycyjne jogurty. Poza tym ma większe zdolności zakwaszające, przy czym jego smak pozostaje bardzo delikatny.
Mam pytanie.. moj maly od paru dni przed zasnieciem dziwnie "steka", nawet to nie stekanie tylko takie "yyyyy, yyyyyyy, yyyyyy" i potem zasypia.
Mój tak od pewnego czasu sam się usypia. Tak śmiesznie stęka sobie do snu- no wlasnie tez tak myslalam ze sobie tak jakby bajke opowiada
! Hehe! Śmiejemy się z mężem, że zrobili ze mnie na nowo dziewicę!
Zauważyłam też że jak leży w łóżeczku to tuż przed zaśnięciem kręci główką raz w jedną raz w drugą stronę- Maks tez tak mial, balam sie czy cos z nim nie tak, ale mu przeszlo :)
dziewczyny co robic jak maly ma katar? chyba jednak cos ode mnie zlapal. na razie nie leje mu sie z nosa tylko furczy